Huset Venture Aarhus

AARHUS

ALT I SKILTE, BILREKLAME OG STORFORMAT-PRINT

Skab opmærksomhed og skilt med, hvem du er. En flot facade, et indbydende skilt eller en appetitvækkende reklame på bilen har fuldstændig afgørende betydning for, hvordan kunder vurderer din virksomhed.

Bureau 277 har en stor, topprofessionel skilteafdeling, som sikrer dig en markant, synlig og grafisk flot skiltning i og omkring virksomheden.

Reklame 24/7

Det er nemt, økonomisk overkommeligt og uhyre effektivt at forvandle virksomhedens bilpark til en rullende 24/7 reklame – via foliering, som virkelig vækker opsigt. Og det koster ikke længere spidsen af en jetjager at fremstille store bannere, roll-ups og storformatprint. Markér dig på udstillingen eller din messestand. Modtag gæster og medarbejdere med flotte bannere i receptionen, kantinen eller udendørs. Og hav posters og roll-ups med, når du skal lave en professionel præsentation eller holde foredrag.

Vi træder også gerne til, når det gælder profiltøj, reklamegaver og –gimmicks. Alt er muligt, og vi kommer gerne med et uforpligtende ideoplæg.

SE CASES HER

bureau 277

Lad os tage en uforpligtende snak om de mange muligheder. Ring til Huset Ventures afdeling for skilte og bilreklame på tlf. 8628 3555.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved