AARHUS

LAD OS FORBEDRE DIT ANSIGT UDADTIL!

Det sparer mange reklamekroner at have en gennemarbejdet visuel identitet. Og hvorfor? Fordi udseendet af dit logo, dit visitkort, brevpapir, emballage, skilte, website, biler osv. kan betyde forskellen på, om en kunde beslutter sig for at handle hos netop dig. Lad os i Huset Ventures reklamebureau sikre dig et optimalt grafisk design, som sikrer dig det bedst mulige udtryk.

Den rigtige løsning

Måske trænger din virksomhed blot til en lille grafisk ansigtsløftning? Eller måske skal dit look nytænkes helt fra bunden, så I får en tidssvarende løsning, der både kommunikerer jeres værdier og ydelser/produkter på internettet og i tryksager?

Vores dygtige grafikere og AD ́er finder den rigtige løsning i tæt samarbejde med dig. Vi tilbyder både delløsninger, f.eks. i form af et logodesign, og totalløsninger, hvor hele designlinjen er i spil…

Uanset hvad behovet er, kan vi levere ideer og løsninger – billigt og effektivt.

DET PAPIRLØSE SAMFUND ER DØDT!

Det papirløse samfund har været ”lige på trapperne” i over 25 år, men intet tyder på, at det nærmer sig realisering. Tværtimod forfines indsatsen hele tiden, så der skabes en stærkere cocktail af online og offline reklame og kommunikation.

Value for money

Bureau 277 hjælper med hele viften af kommunikative tryksager – fra tryk og til internet. Fra tunge kataloger, sæsonprogrammer og årsrapporter til lette flyers, handouts og nyhedsbreve. Fra forbrugstryksager med logo og tryk, f.eks. notesblokke, post-it, følgesedler, fakturaer og adresselabels og til journalistiske magasiner og reklameaviser.

Vi hjælper med at optimere dine reklamers udformning og optimere anvendelsen af reklamebudgettet, så du får maksimal value for money.

SE CASES HER

reklame-og-tryksager

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: 8628 3555
Fax: 8628 3563

Email:
CVR: 24 99 23 30

 

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved