Huset Venture Aarhus

AARHUS

Design, indretning og udsmykning af rum og lokaler

Et rum er ikke bare et sted, man opholder sig eller går igennem. Indretningen og udsmykningen påvirker vores sanser – og derigennem vores følelser, tanker og handlinger. I Huset Venture Rumdesign designer vi rum, der skaber præcis den stemning og atmosfære, du ønsker.

Lad os skabe det gode rum

I Huset Venture Rumdesign arbejder vi med rum i bred forstand. Det kan være møderum, venterum, samtalerum, indgangspartier, arbejdsrum, hvilerum, udendørsrum eller gangarealer. Vi skaber rum, der inspirerer, skaber ro, samler fokus, understøtter fordybelse, skaber nærvær eller tilskynder til aktivitet. Mulighederne er mange, og enhver opgave tager udgangspunkt i et tæt samarbejde med jer og brugerne af rummet.

Huset Venture Rumdesign har designet for alle typer af virksomheder og institutioner – lige fra mediegiganten TV2 og den internationale shippingvirksomhed Blue Water til sygehuse, lokale tandlæger og børnehaver.

Hent inspiration i vores cases eller kontakt os direkte for et uforpligtende møde, inklusiv et gratis designoplæg, om, hvad vi kan gøre for jer. Du kan også læse mere om vore arbejdstilgang og -metode og den typiske proces med dig som kunde.

Download brochureRumdesign_A5-brochure_til_download_lowres
(eller kontakt os for at få den tilsendt med posten).

SE CASES HER

rumdesign

Få et gratis og uforpligtende møde
- inklusiv gratis designoplæg!
Ring til Rumdesigns afdelingsleder, Lars Holstein, på tlf. 8628 3555.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved