STORKØBENHAVN

HISTORIEN BAG

Huset Venture er resultatet af en ide, der blev fostret af en række ildsjæle på Daghøjskolen for Bevægehandicappede i Aarhus op gennem 1990’erne.

Udviklede unik ide

Eleverne og skolens leder var frustrerede over, at det stort set var umuligt at få job, hvis man havde nedsat arbejdsevne. Sammen udviklede de den unikke ide om at skabe en privat virksomhed for mennesker med handicap, hvor man havde fokus på ressourcerne hos den enkelte frem for begrænsningerne.

Knopskydning

Ideen blev til en realitet i 1999, hvor Huset Venture slog dørene op i Stavtrup ved Aarhus. Virksomheden udviklede sig hurtigt med knopskydning af forskellige erhvervs- og kursusaktiviteter, og hvad der startede som en skæv ide og trods-reaktion, har nu udviklet sig til flere professionelle Huset Venture-virksomheder rundt om i landet, hvor godt 90% af de ca. 200 medarbejdere har en varigt nedsat arbejdsevne.

KLAR TIL EN SNAK

huset venture

Hvis du vil høre mere - så ring helt uforpligtende til os på 4213 3090 - eller send os en mail på kontakt@husetventure.dk.

om-os-husetventure-stor-kobenhavn

HUSET VENTURE I BALLERUP

Ideen til Huset Venture Sjælland blev også fostret af en gruppe ildsjæle med handicap. I 2008 blev Huset Venture Sjælland via sats-puljemidler etableret som en socialøkonomisk virksomhed. Huset Venture Sjælland havde hurtigt stor succes med at skabe skrædderi.

SY OG DESIGN fik hurtigt et godt samarbejde med blandt andre Ballerup Kommune. I 2013 blev Huset Venture Sjælland til Huset Venture Ballerup og kom med i det landsdækkende koncept, Huset Venture. Huset Venture Ballerup blev det fjerde hus i Danmark og hedder i dag Huset Venture Storkøbenhavn.

I 2014 oprettede Huset Venture i Ballerup et regnskabskursus på deltid. Således blev kursusvirksomhed endnu en funktion i virksomheden, og kommunerne bruger i dag Huset Venture til både praktik, arbejdsprøvninger, afklaringer og oplæringer.

Skrædderiet SY OG DESIGN vokser fortsat ved både at have reparationer, produktionssyning og skrædderi. Der er nu eksempelvis aftaler med flere designere, der ønsker at få deres kollektioner syet hos Huset Venture. Og på hjælpemiddel-området har SY OG DESIGN også fundet en vigtig niche

Huset Venture Storkøbenhavn er fortsat i fremgang – i dag er der mere end 20 medarbejdere og et samarbejde med hele 12 kommuner i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland.

Læs om vores andre huse her

> Huset Venture Aarhus

> Huset Venture Ringkøbing

> Huset Venture Haderslev

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 4213 3090

Email: kontakt@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2017. All Rights Reserved