refurbished computere. it-genbrug, refurbished pc

BILLIGE, REFURBISHED COMPUTERE

Huset Ventures IT-Genbrug er nu klar med salg af gode, brugte computere, se vores udvalg af refurbished computere …

Står du og mangler en stationær eller bærbar computer? Og vil du gerne have god kvalitet til en lav pris, samtidig med at du gør noget godt for miljøet? Så er vores refurbished computere fra Huset Ventures IT-Genbrug måske lige noget for dig.

  • KVALITETSCOMPUTER TIL LAV PRIS
  • MILJØVENLIGT
  • SOCIALT ANSVARLIGT
  • GENNEMTESTET & KLARGJORT
  • 2 ÅRS REKLAMATIONSRET

Se vores webshop her https://www.hvshop.dk/genbrugt-it

Huset Venture IT-Genbrug aftager virksomheders brugte IT-udstyr, så det både er miljømæssigt og socialt bæredygtigt. Miljømæssigt bæredygtigt, fordi vi på optimal vis genbruger og genanvender brugt it-udstyr, og socialt bæredygtigt, fordi vi skaber arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne.

De brugte arbejdscomputere, som vi sætter i stand og sælger, er business-produkter fra de kendte mærker. Det vil sige, at de typisk har bedre komponenter end standard-computerne på det private marked.

Vi gennemtester, optimerer og klargør computerne i form af eksempelvis grundig datasletning, reinstallering af styresystem og opgradering til hurtig SSD-hardisk. Du får med andre ord en brugt kvalitetscomputer, der fuldt ud dækker behovet for brug af eksempelvis Office-pakken og streamingtjenester.

Og du køber ikke ”katten i sækken”, da vores genbrugte computere leveres med 2 års reklamationsret.