brugte IT-udstyr, brugt IT-udstyr, it-genbrug, huset venture aarhus

ET STIGENDE ANTAL VIRKSOMHEDER LEVERER BRUGT IT TIL IT-GENBRUG

I Huset Ventures IT-Genbrug går miljø og bæredygtighed hånd i hånd med datasikkerhed – og det sætter flere og flere virksomheder pris på.

Da Huset Venture for et år siden søsatte vores ambitiøse projekt for brugt IT-udstyr, IT-Genbrug, havde vi stor tiltro til, at tidens bæredygtige vinde ville hjælpe projektet på vej. Og noget tyder på, at vi så rigtigt. Allerede på nuværende tidspunkt har IT-Genbrug nemlig sikret sig ikke mindre end 25 faste kunder, der løbende lader deres virksomheds aftjente IT-udstyr overgå til vores kyndige varetægt og behandling.

Vores kunder spænder lige fra mindre virksomheder til store foretagender som Salling og Mercantec. For IT-Genbrug er der dog ikke forskel på stor og lille – proceduren er altid den samme sikre og effektive: Vi henter det brugte IT på virksomhedens adresse, og det bliver straks efter ankomsten til Huset Venture sat under behørig lås og slå, uden adgang for andre end IT-Genbrugs sikkerhedsgodkendte medarbejdere. Dernæst bliver der dataslettet efter alle kunstens – og Datatilsynets – regler, så intet data siden kan tilgås.

Hovedparten af det brugte IT-udstyr bliver herefter genbrugt og videresolgt, og det resterende bliver bortskaffet på optimalt miljørigtig vis.

Vores kunde Mercantec er da også begejstret for samarbejdet:

– Vi har helt bevidst valgt Huset Ventures IT-Genbrug til at aftage vores brugte IT-udstyr. For os er det helt afgørende, at vi kan stole på, at virksomhedsdata slettes efter certificeret metode. Desuden finder vi det særdeles vigtigt, at virksomheder handler bæredygtigt i tiden fremover – og Huset Ventures IT-Genbrug er med helt i forreste linje også på det felt, siger Lene Stenholt, HR- og juridisk chef i Mercantec.