grafiker på timebasis, hv-reklame, huset venture aarhus, lej en grafiker

FÅ DIN HELT EGEN GRAFIKER FRA HUSET VENTURES REKLAMEBUREAU

Var det noget med din egen inhouse-grafiker, der sidder ude af huset? I HV-Reklame giver vi nu dit firma muligheden …

I HV-Reklame gør vi det nu endnu lettere og billigere for dig og din virksomhed at styrke kvaliteten af jeres visuelle kommunikation: Fremover kan du nemlig leje en grafiker på timebasis eller på månedbasis hos os i HV-Reklame og derved få fuldt udbytte af vores dygtige, fagligt uddannede grafikere, der alle har lang erhvervserfaring i branchen.

Lejer du en grafiker på timebasis, betaler du kun for det antal timer, der bruges på den aftalte opgave. Skulle opgaven være færdig hurtigere end estimeret – ja, så er gevinsten din! Og skulle opgaven mod forventning tage længere tid end planlagt, bliver du naturligvis løbende holdt orienteret.

Du kan også vælge vores ultimative pakke: Et månedsabonnement – med betydelig rabat i forhold til normal timepris. Med et månedsabonnement får du én fast grafiker tilknyttet, der kender dig som kunde og dermed for alvor har mulighed for at sikre dig et optimalt, ensartet grafisk udtryk.

Tegn fx abonnement på 10 timer om måneden og få 10 % rabat, eller få hele 20 % rabat ved 20 timer om måneden.  Månedsabonnement tegnes for minimum 3 måneder ad gangen – det giver os mulighed for på optimal vis at hjælpe dig helt ned i den mindste grafiske detalje.

Læs mere om dine muligheder for at leje en grafiker her:
https://husetventure.dk/aarhus/reklamebureau/lej-en-grafiker/

Eller ring til os på 86 28 35 55 eller skriv på hv-reklame@husetventure.dk