FÅ ET GRATIS DESIGNOPLÆG FRA HUSET VENTURE RUMDESIGN

Skaber jeres rum og lokaler den ønskede stemning og atmosfære – eller trænger udsmykningen og indretningen til et løft? Huset Venture Rumdesign tilbyder lige nu et gratis og uforpligtende designoplæg.

Et rums indretning og udsmykning påvirker os i langt større grad, end vi er bevidste om. Negative indtryk i form af rod, uro, lugte, uæstetiske og “kolde rum” kan øge kroppens stressreaktioner, dræne energi og skabe indre uro. Omvendt kan behagelige og æstetiske omgivelser skabet øget velbefindende og mentalt overskud hos rummets brugere.

Huset Venture Rumdesign kan skabe “det gode rum” – hvad enten det er et mødelokale, venterum, indgangsparti, gangareal eller andre typer af rum og lokaler. Vi har designet for alle typer af virksomheder og institutioner – fra mediegiganten TV2 og den internationale shippingvirksomhed Blue Water til sygehuse, lokale tandlæger og børnehaver.

Lige nu får I et gratis og uforpligtende designoplæg til, hvordan I kan forandre jeres rum og lokaler, så de skaber den stemning og atmosfære, I ønsker. Ring på 86 28 35 55 og få en snak med afdelingschef Lars Holstein – eller læs mere under Huset Venture Rumdesign.

Du kan også se og downloade vores Rumdesign-brochure her: Rumdesign_brochure_til_download