HUSET VENTURE DELTOG I FORSAS ÅRSMØDE

Huset Ventures Videncenter præsenterede på sin stand blandt andet sit værktøj til måling af borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Foreningen for forskning i socialt arbejde, FORSA, havde inviteret Huset Venture til at deltage i den såkaldte markedsplads på foreningens årsmøde d. 26. og 27. oktober i socialrådgiveruddannelsens bygninger i Aarhus. På markedspladsen var der oplæg og messestande fra forskellige af FORSAs samarbejdspartnere blandt andet Huset Venture.

Til årsmødet præsenterede Huset Venture  måleredskabet VID, der er en metode i den beskæftigelsesrettede indsats. Huset Venture benytter VID til at måle og dokumentere udviklingen hos borgere i afklaringsforløb. VID står for Viden, Indikator og Dokumentation og er udviklet i Huset Venture, der har særlig erfaring med borgere i netop denne målgruppe.

Med brugen af VID kan Huset Venture med ET redskab dokumentere effekten af den socialfaglige indsats. Kommunerne, der benytter Huset Venture til afklaringsforløb for deres borgere, kan herved få en konkret måling og synliggørelse af resultaterne, der opnåes.

Huset Venture har borgere i afklaringsforløb i husene i Aarhus, Ballerup, Ringkøbing og Kolding.

Vil du høre mere om VID, så kontakt udviklingschef Marianne Dall i Huset Ventures Videncenter på 8628 355 eller e-mail marianned@husetventure.dk.

Læs metodebeskrivelsen til VID her.