HUSET VENTURE FORTALTE OM FLEKSJOBBERE PÅ FOLKEMØDET

Huset Ventures unikke erfaring med at ansætte fleksjobbere blev brugt til at skabe debat på Folkemødet på Bornholm. 95 % af Huset Ventures ansatte er i fleksjob.

Huset Venture er en af de mange aktører der deltog på årets folkemøde i Allinge på Bornholm. Og formålet med deltagelsen var helt klar: Huset Venture ønskede at skabe dialog og debat om fleksjobbere og ikke mindst socialøkonomi.

– Den socialøkonomiske branche er i udvikling i Danmark og kommer med nye løsninger på nogle af velfærdsstatens centrale problemstillinger. Branchen kan – hvis den udvikles endnu mere – eksempelvis skabe jobs til mange af de mennesker der er nødsaget til at arbejde i fleksjob. Og der mener, vi at vores erfaringer med dette område kan komme andre til gavn, siger Kjeld Søndergaard, konstitueret direktør i Huset Venture.

Huset Venture havde til årets folkemøde udarbejdet en tipskupon, som alle kunne udfylde, og der var præmier til de, der vidste mest om feltet.

På den såkaldte “Speakers Corner” optrådte socialfaglig konsulent i Huset Venture, Lene Romer Halby, hvor hun fortalte om fleksjob og socialøkonomi.