bilreklame, hv-reklame, huset venture aarhus, kids coolshop

HUSET VENTURE LAVER BILREKLAME FOR KIDS COOLSHOP I AARHUS

KiDS Coolshop er en af landets største legetøjskæder med i alt 19 butikker fordelt over hele landet.

I Huset Venture Aarhus’ reklamebureau, HV-Reklame, er en af vores specialiteter at lave iøjnefaldende bilreklame til firmabiler, og man skal ikke bevæge sig rundt på de danske veje særlig længe, før man møder en rullende bilreklame, der er skabt af os. Men vil man optimere chancen for at møde en af ”vores” biler i det fri, kan man bare slå et smut forbi Viby J, hvor Aarhusafdelingen af KiDS Coolshop har til huse.

KiDS Coolshop er en af landets største legetøjskæder med i alt 19 butikker fordelt over hele landet, og det er vores HV-Reklame, der har haft æren af at forsyne deres splinternye Viby-varebil med iøjnefaldende logo og grafik – og i KiDS Coolshop var de heldigvis godt tilfredse med resultatet.

Skal vi også gøre dit firmas nye bil optimalt synlig i trafikken med fx logo, slogan og kontaktoplysninger – eller trænger din gamle firmabil til en grafisk makeover? Så er Huset Ventures HV-Reklame altid parat til at hjælpe. Som et barn i en legetøjsbutik er vi nemlig i vores rette element, når vi får lov at trylle grafisk med farver og folie!

Få en uforpligtende snak …
Ring eller skriv:

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: 
aarhus@husetventure.dk

Se KiDS Coolshop på nettet: https://www.coolshop.dk/legetoej/

Se mere om vores reklamebureau, HV-reklame, her:  https://husetventure.dk/aarhus/reklamebureau