hv-reklame, de4årstider, de 4 årstider, blomsterbutik, huset venture, social økonomi

HUSET VENTURE LAVER FACADE PÅ AARHUS Ø

Vores HV-Reklame har givet blomsterbutikken De 4 Årstider en hjælpende hånd

At Aarhus er en by i rivende udvikling, behøver man blot kaste et blik ud over Aarhus Ø for at konstatere. Himmelstræbende bygninger knopskyder som blomster om foråret, havnebassinet er sommerens gladeste swimmingpool, og butik på butik slår dørene op og byder velkommen til en helt ny bydel fuld af liv.

En af disse butikker er De 4 Årstider, der laver alt inden for blomster og dekorationer til alle livets stunder. Og i Huset Ventures HV-Reklame har vi medvirket til, at butikken visuelt fremstår, så udtrykket yder både Årstidernes elegante produkter samt Aarhus Ø fuld retfærdighed. Bl.a. har vi lavet logo til butiksfacade og -væg samt stået for dekoration af varebil. Alt heldigvis til De 4 Årstiders fulde tilfredshed:

– I yder en fantastisk service og løser alle opgaver på fornem vis – kvaliteten er i top og priserne rimelige, siger Rene Schumacher, ejer af De 4 Årstider.

Skal HV-Reklame også hjælpe din virksomhed? Vi er eksperter i alt fra det lille visitkort over facadedekoration til bilreklame og skilte – og vi er altid parat til at give dig et uforpligtende tilbud. Kom forbi på adressen, skriv eller ring. Så vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver lige så glad for vores ydelser, som de er i De 4 Årstider!

Læs mere om HV-Reklame her.

Eller kontakt os direkte på tlf. 86 28 35 55 eller mail hv-reklame@husetventure.dk