datasletning for private. datasletning, it-genbrug, huset venture aarhus

HUSET VENTURE TILBYDER NU SIKKER DATASLETNING TIL PRIVATE

IT-Genbrug i Huset Venture Aarhus  kan nu – som nogle af de første i landet – også tilbyde datasletning til private efter Datatilsynets retningslinjer.

Har din gamle PC set bedre dage i en grad, så du skal have en ny? Så sker det måske, at du bliver ramt af datasletnings-panik. For hvad med alt det personfølsomme data, der i årenes løb har aflejret sig på den gamle PC, der står med det ene ben ude ad din hoveddør på vej mod nærmeste genbrugsstation? Risikerer bl.a. dine kreditkortoplysninger og private fotos at falde i forkerte hænder?

Christina Mondrup, regionschef i Huset Venture Aarhus, fortæller, at ganske mange gør sig de overvejelser:

– Ikke sjældent ringer folk til os for at høre: ”Hvad skal jeg gøre, jeg tør ikke aflevere min brugte PC på genbrugsstationen – kan I tage imod den og sørge for datasletning?”

Huset Ventures IT-Genbrug har allerede i et par år dataslettet for virksomheder efter Datatilsynets forskrifter, og fremover tilbyder vi nu også datasletning til private – som nogle af de første i landet. Og når vi har slettet din PC, sørger vi også for, at den enten bliver genbrugt eller bortskaffet på miljømæssigt korrekt vis.

Du kommer forbi Huset Venture med din gamle PC i butikkens åbningstid, som er mandag til torsdag fra 11.00 til 16.00 og fredag fra 11.00 til 15.00. Der skriver du under på en databehandlingsaftale, og det samme gør Huset Venture. Det er din dokumentation for, at vi sletter på helt korrekt og sikker vis.

Din indleverede PC bliver dernæst ført bag lås og slå af vores sikkerhedsgodkendte medarbejdere – og så til vores sletterum, hvor vi har kapacitet til at slette hele 80 PC’er ad gangen. Så mon ikke vi også finder plads til din? Så kan du sove roligt, i vished om at dine kreditkortoplysninger og fotos forbliver dine …

Pris pr. slettet enhed: kun 95 kr.