HUSET VENTURES GAVEAFDELING DELTAGER I STOR MESSE I BELLACENTER I KØBENHAVN

“GAVER DER GAVNER” har messestand på Nordens største messe om møder, konferencer og events

Vores bæredygtige firmagavekoncept “GAVER DER GAVNER” deltager i uge 9 i “Møde & Eventmessen” – messen finder sted i Bella Center (Hal H) den 28. feb. og 1. marts.

Messen har i år fokus på farverige møder og events, og over 300 udstillere er samlet. På vores stand vil man kunne se masser af gode eksempler på bæredygtige gaver, som firmaer kan give til medarbejdere og forretningsforbindelser.

– Vi er klar til at levere bæredygtige firmagaver – eksempelvis til mærkedage, jubilæer og receptioner og så selvfølgelig også til jul, som man allerede nu kan bestille til. Og man kan som firma støtte miljømæssig og social bæredygtighed uden meromkostninger. Vi giver også en lille skarp på standen, fortæller projektleder i GAVER DER GAVNER, Lise Carstensen.

Leverandørerne til vores firmagaver er et bredt udvalg af ansvarlige virksomheder – udover os selv er det BybiSocial FoodiesAktivitetscentret SundholmSæbeværkstedetØkoladenGrantoftegaardColombaniGrennessmindeSvaneVin med hjerteEkorrensDare to Eat, Justcoffee.dk og Ladegourdie Vinimport.

Læs meget mere om messen her http://kursuslex.dk/moede–eventmessen/Om-messen/

Læs meget mere om GAVER DER GAVNER her https://husetventure.dk/storkobenhavn/gaver-der-gavner/