HUSET VENTURES “ION-GRUPPE” SKABER STILLE AKTIVITET I VENTEVÆRELSER

Flotte illustrationer og en tilhørende tegnetavle kan skabe god stemning på hospitaler og klinikker

Positive sanseindtryk fra de lokaler, vi opholder os i, påvirker os langt mere, end man tror. Og der er stigende opmærksomhed på dette. Rummets stemning har f.eks. stor betydning for patienter og pårørende, der venter på en undersøgelse eller en behandling. Venteværelsets stemning betyder noget for både ventetiden, samtalen, velværet og trygheden.

Nu har  Huset Ventures designer i den såkaldte “ion-gruppe”, Nienke Johansen, udviklet en virksom udsmykning til venteværelser. Konceptet hedder “Det aktive stillerum” og består af en eller flere flotte, dynamiske naturillustrationer samt en matchende tegnetavle med tuscher til børn. Tavlerne leveres med whiteboard effekt, så de kan tørres rene og tegnes på igen og igen.

Pirrer børnenes fantasi

Med tegnetavlen tages toppen af støj og uro fra børn, da deres fantasi udfordres. Og børnene opfordres til en spændende, men stille aktivitet, der passer fint til stemningen i et venteværelse.  Tegnetavlen hænger grafisk sammen med illustrationerne.

Skaber voksenro

Den ventende voksne inspireres af de dekorative og rolige illustrationer, der pirrer øjet og tankevirksomheden. Der bliver skabt visuel ro i rummet, og dette giver de ventende en følelse af harmoni og fred.

Hør meget mere om iongruppen her – eller ring til salgschef, Lars Holstein, på 8628 3555.