brugt it

IT-GENBRUG AFHENTER DIT BRUGTE IT LET OG BÆREDYGTIGT

Huset Ventures IT-Genbrug sætter fart på den bæredygtige miljøindsats – vil din virksomhed med?

Huset Ventures IT-Genbrug er nu for alvor godt kørende og parate til sammen med dig at yde en vigtig miljøindsats. Vi kommer nemlig fremover og afhenter din virksomheds brugte IT-udstyr i vores nydekorerede kassevogn, der ingen tvivl efterlader om, hvem der ruller ind på parkeringspladsen.

Rasmus Svenstrup, afdelingsleder i IT-Genbrug, understreger vigtigheden af at genbruge elektronik:

– Alene i Danmark ender 40.000 tons elektronisk affald årligt på forbrændingen til stor skade for miljøet. Det kan virksomheder nu sammen med os være med til at gøre noget ved – vi er aldrig længere end en opringning væk, siger han.

Datasikkerhed behøver du ikke bekymre dig om. Når vi har hentet dit brugte IT, transporterer vi det nemlig direkte til vores tyverisikrede lager og opbevarer det i aflåst karantæneområde, til alt data er slettet efter højeste EU-standarder. Derefter genanvender vi langt størsteparten af hardwaren, og det resterende bortskaffes på optimalt bæredygtig vis.

Når du samarbejder med Huset Ventures IT-Genbrug er din bæredygtige indsats ovenikøbet dobbelt: I Huset Venture er 95 % af medarbejderne ansat i fleksjob på grund af reduceret arbejdsevne, og bæredygtigheden dermed både miljømæssig og social. Dette kan du også bruge direkte i virksomhedens CSR-rapport.

Ønsker du at blive kontaktet – så tryk her.