SIKKER OG CERTIFICERET DATASLETNING – SOM OVERHOLDER GDPR-REGLERNE

Vi forstår, at det er en tillidssag at overdrage sit brugte IT-udstyr til andre. Især når der er tale om udstyr og enheder, hvor der kan være lagret person- og forretningsfølsomt data. En almindelig sletning/formatering er nemlig ikke nok til at forhindre en mulig genskabelse af data.

Derfor benytter Huset Venture IT-Genbrug sig af det ISO-certificerede sletteværktøj fra Blancco, der er førende på verdensplan inden for datasletning. Blancco lever både op til gældende EU-standarder og Datatilsynets anbefalinger for sikker sletning (jf. NIST SP 800-88 Rev. 1). Ved datasletning får du en detaljeret rapport med certifikat som en garanti for, at alt data er fuldstændig slettet.

Hos os er sikkerheden dog allerede i fokus, inden sletningen sker. Når vi afhenter dit brugte IT-udstyr, transporteres det nemlig direkte til vores tyverisikrede lager, og lagringsenheder opbevares derudover i et aflåst karantæneområde, indtil data bliver slettet.

Du kan derfor trygt lade IT-Genbrug aftage dit brugte IT-udstyr. Vi er din garanti for, at ingen data – og dermed ingen person- eller forretningsmæssige oplysninger – følger dit IT-udstyr videre på dets bæredygtige færd.

Læs anbefalinger fra virksomheder, der har samarbejdet med os.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner får du …

… mest muligt ud af dit brugte IT-udstyr, fordi du er med til at opnå dobbelt bæredygtighed, da vi sammen mindsker miljøbelastningen af elektronisk affald OG skaber job til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Dette resulterer i styrket CSR for din virksomhed, fordi du er med til at påvirke fire af FN’s verdensmål.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

 

IT-Genbrug


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: 8628 3555
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

Certificeret datasletning med Blancco

Huset Venture IT-Genbrug bruger Blanccos datasletningssoftware. Blancco er den sletteløsning, der har modtaget flest certificeringer, tredjepartsgodkendelser og anbefalinger i branchen. Blandt andet fra:

  • NATO – North Atlantic Treaty Organisation
  • DoD –United States Department of Defense
  • NCSC – National Cyber Security Centre (United Kingdom)
  • NSM – The Norwegian National Security Authority
  • RITEA – Refurbished & Recycle Iformation Technology Equipment Association (Japan)
  • FSTEC – Federal Service for Technical and Export Control (Russia)
  • BSI – Federal Office for Information Security (Germany)
  • ADISA – Asset Disposal & Information Security Alliance

Se video om Blancco

Vores datasletningsproces

AFHENTNING

Vi arrangerer afhentning af IT-udstyret på jeres adresse. Udstyret transporteres og opbevares forsvarligt og sikkert.

REGISTRERING OG DATASLETNING

IT-udstyret registreres, testes og sorteres. Vi sletter data med certificeret sletteværktøj.

RAPPORT OG AFSKAFFELSE

I modtager en detaljeret rapport med certifikat på datasletningen som garanti for, at alt data på det brugte IT-udstyr er slettet.

Hør mere om mulighederne …

Der kan være mange overvejelser og spørgsmål, når du som virksomhed overvejer at lade andre tage sig af dit brugte IT-udstyr, du kan læse mere om vores proces i vores brochure.

Vi tager meget gerne en helt uforpligtende snak med dig, hvor vi også kan uddybe mulighederne og kigge på, hvilken løsning der vil passe bedst til lige præcis din virksomhed. Du er velkommen til at ringe 8628 3555 eller sende en mail IT-Genbrug@husetventure.dk.

Vi ser frem til at gøre en forskel sammen med dig.

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture

Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: 8628 3563

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us