AFTAGNING AF BRUGT IT – ERHVERV

Vi gør det nemt, sikkert og ekstra bæredygtigt at komme af med din virksomheds brugte IT-udstyr.

Arbejdspladsen er fyldt med elektronik og IT-udstyr, hvor computere, smartphones, servere m.m. er helt central værktøjer, der hele tiden indkøbes, bruges er erstattes med nyt. Meget af dette udstyr ender på en støvet hylde eller smides på genbrugsstationen, evt. efter en almindelig formatering, med en forventning om, at person- og forretningsfølsom data er fjernet.

Det er både et miljømæssigt og sikkerhedsmæssigt problem. Miljømæssigt, fordi udstyret ikke bliver genbrugt og bortskaffet på ordentlig vis, og sikkerhedsmæssigt, fordi en almindelig sletning eller formatering ikke er nok til at forhindre, at person- og virksomhedsfølsomme data kan genskabes. For de fleste virksomheder er det ikke viljen, der mangler, men det kan virke uoverskueligt og ressourcekrævende at håndtere det udfasede IT-udstyr miljømæssigt og sikkerhedsmæssigt korrekt – og det kræver også tillid at overdrage sit udstyr med evt. følsomme oplysninger til andre.

Med Huset Venture IT-Genbrug får du en unik samarbejdspartner, der både gør det ekstra nemt, ekstra sikkert og ekstra bæredygtigt at komme af jeres udfasede IT-udstyr.  

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

brugt it

Ekstra nemt – med en samlet og fleksibel løsning

Huset Venture IT-Genbrug tilbyder en samlet, fleksibel løsning i aftagningen af jeres brugte IT-udstyr. Vi skræddersyr en aftale, der passer præcist til jeres behov. Skal vi afhente eller vil du levere det? Skal vi sørge for sortering og tage imod alt, inklusiv skrot, eller vil I selv sortere i det? Ønsker I datasletning på ISO-certificeret niveau eller kan mindre gøre det? Ønsker I evt. genopsætning af slettede computere? Muligheder er mange!

Ekstra sikkert – fra start til slut

Vi forstår, at det er en tillidssag at overgive udstyr med evt. følsom data til andre. Derfor er vores håndtering af udstyret gennemsyret af sikkerhed i hele processen fra start til slut. Vi benytter f.eks. sikkerhedsgodkendte medarbejdere, aflåste transportbure, tyverisikret lager, yderligere aflåst karantæneområde for lagringsheder, individuel registrering og monitorering af enheder samt brug af verdensførende datasletnings-software med ISO-certificeret dokumentation for sletning. Det er ikke uden grund, at vi har banker og advokatfirmaer blandt vores kunder.

Ekstra bæredygtigt – miljømæssigt og socialt

Når vi modtager brugt IT  sorteres det og skilles om nødvendigt ad ned til de mindste dele for at sikre optimal genbrug og genanvendelse af udstyr, elektronikdele og råmaterialer. Det forlænger levetiden på IT-udstyr, hvilket både mindsker miljøbelastningen af elektronisk affald OG mindsker behovet for produktion af nyt IT-udstyr, som kræver store ressourcer i form af vand, energi og materialer. Samtidig sikrer vi, at evt. restaffald bortskaffes miljørigtigt.

Men ikke nok med det. Når du vælger Huset Venture IT-Genbrug som samarbejdspartner, så tager også et særligt socialt ansvar, der styrker din CSR-profil. Huset Venture er nemlig en not-for-profit socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at skabe job til mennesker med reduceret arbejdsevne. Og vi er ikke en døgnflue. Vi er Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med over 20 år på bagen og med ca. 180 medarbejdere fordelt på afdelinger i Aarhus, Storkøbenhavn, Ringkøbing og Kolding.

brugt it
 
brugt it

Er du klar til at lade din virksomheds brugte IT-udstyr gøre en forskel? Og komme af med udstyret på nem og sikker vis?

Så kontakt os med det samme for en snak om mulighederne. Eller læs mere ved at klikke dig videre til:

KONTAKT OS

Huset Venture

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/