DATASLETNING – ERHVERV

Professionel, sikker og certificeret datasletning, der opfylder GDPR-kravene.

Der bruges og udskiftes store mængder IT-udstyr i virksomheder, og en stor del af disse enheder indeholder data. Computere, harddiske, servere, smartphones og andre enheder indeholder ofte både person- og virksomhedsfølsom data i form af f.eks. forretningsdokumenter, bank- og kortoplysninger, signaturer, kundedata. Data, der er kritisk vigtig at få slettet; både for at overholde GDPR-lovgivningen (og undgå store bøder fra Datatilsynet) og for at undgå følsomme oplysninger i de forkerte hænder.

Her er det vigtigt at vide, at en almindelig sletning, formatering eller sågar fysisk skade af enheden ikke er nok til at forhindre en mulig genskabelse af data. Der skal derfor andre, skrappere metoder i brug, hvis man skal dokumentere sletning af data for Datatilsynet og/eller sikre, at IT-kriminelle ikke kan genskabe og misbruge data på udsmidte lagringsenheder.

Huset Venture IT-Genbrug tilbyder professionel datasletning, der følger Datatilsynets anbefalinger og gældende EU-direktiver. Vi tilbyder flere typer af datasletteløsninger alt efter dit behov, som typisk vil afhænge af dit dokumentationsbehov samt type af data på dine enheder. Vi benytter os bl.a. af det ISO-certificerede sletteværktøj fra Blancco, der er førende på verdensplan inden for datasletning. Denne løsning umuliggør genskabelse af data, og ved sletningen får du en detaljeret rapport med certifikat som en garanti for, at alt data er fuldstændig slettet.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

datasletning, karantæne, it-sikkerhed, huset venture aarhus, it-genbrug, brugt it-udstyr, brugt it

Sikkerhed – også i håndteringen

Hos Huset Venture IT-Genbrug er sikkerheden dog allerede i fokus, inden sletningen sker. Når vi afhenter dit brugte IT-udstyr, transporteres det nemlig i aflåste bure direkte til vores tyverisikrede lager, og lagringsenheder opbevares derudover i et særligt aflåst karantæneområde, indtil data bliver slettet. Disse enheder håndteres udelukkende af sikkerhedsgodkendt personale. Alle lagringsenheder bliver individuelt registreret og kan derfor følges hele vejen.

Du kan derfor trygt lade IT-Genbrug aftage dit brugte IT-udstyr. Vi er din garanti for, at ingen data – og dermed ingen person- eller forretningsmæssige oplysninger – falder i de forkerte hænder. Huset Venture er desuden en veletableret virksomhed med mere end 20 år på bagen og ca. 180 medarbejdere på landsplan.

Fordele ved vores sletteløsning

I Huset Venture IT-Genbrug har vi valgt en softwarebaseret sletteløsning, der giver flere fordele sammenlignet med eksempelvis fysisk destruktion af harddisk eller andet lagringsmedie. Dels umuliggør fysisk destruktion genbrug og er derfor ikke den miljømæssigt optimale løsning, dels er det svært efterfølgende at dokumentere, at data ikke længere kan tilgås. Og selv en ødelagt harddisk kan sagtens gemme på data, der kan genskabes med den fornødne ekspertviden.

Ved at benytte en softwarebaseret sletteløsning har vi i Huset Venture IT-Genbrug mulighed for at udstede certifikat på, at alt data er slettet efter gældende EU-standarder – uden mulighed for gendannelse. Certifikatet gør dig i stand til at dokumentere over for Datatilsynet, at din virksomhed lever op til gældende sikkerhedskrav på området. Du undgår altså ikke blot, at data potentielt misbruges – du risikerer heller ikke bødestraf fra Datatilsynet.

Vores datasletningsoftware fra Blancco er den sletteløsning, der på verdensplan har modtaget flest certificeringer, tredjepartsgodkendelser og anbefalinger. Blandt andet fra:

  • NATO – North Atlantic Treaty Organisation
  • DoD –United States Department of Defense
  • NCSC – National Cyber Security Centre (United Kingdom)
  • NSM – The Norwegian National Security Authority
  • RITEA – Refurbished & Recycle Iformation Technology Equipment Association (Japan)
  • FSTEC – Federal Service for Technical and Export Control (Russia)
  • BSI – Federal Office for Information Security (Germany)
  • ADISA – Asset Disposal & Information Security Alliance

 

datasletning, huset venture aarhus, it-sikkerhed, it-genbrug
 
datasletning, slettelinie, it-sikkerhed, it-genbrug, huset venture aarhus

Klar til datasletning på højeste niveau?

Huset Venture IT-Genbrug tilbyder med andre ord en datasletningsløsning på højeste niveau, og det er ikke uden grund, at vi bl.a. har banker og advokatfirmaer blandt vores kunder.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på tlf. 86 28 35 55 eller mail IT-Genbrug@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/