IT-GENBRUG – PRIVAT DATASLETNING

Sikker datasletning efter Datatilsynets retningslinjer.

Står du og skal skille dig af med din gamle computer, smartphone, ekstern harddisk eller lignende? Og vil du være sikker på, at dine personfølsomme data ikke risikerer at falde i de forkerte hænder?

Så kan Huset Venture IT-Genbrug nu tilbyde sikker datasletning til privatpersoner – samt efterfølgende bæredygtig bortskaffelse – for kun 95,- kroner pr. enhed.

Læs mere om vores tilbud med privat datasletning herunder eller kontakt os for at høre mere.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

datasletning, slettelinie, it-sikkerhed, it-genbrug, huset venture aarhus

En almindelig sletning er ikke nok

Vores private computer og mobiltelefon er typisk fyldt med personlige og følsomme oplysninger i form af kreditkortoplysninger, personnummer, adgangskoder, private dokumenter, fotos og meget andet. Og modsat hvad mange tror, så er en normal sletning, formatering eller fysisk skade af enheden ikke nok til at forhindre, at data kan genskabes.

Desværre findes der eksempler på, at IT-kriminelle eksempelvis gennemsøger storskrald, kasser på genbrugsstationer og lignende med det formål at genoprette og misbruge data. Derfor er der også mange private, der helt undgår at smide deres gamle IT-udstyr ud, hvilket også er problematisk – ikke mindst for miljøet, da det forhindrer genanvendelsen af brugbare dele og sparsomme råmaterialer. Men sådan behøver det ikke være.

Sikker og bæredygtig datasletning og bortskaffelse til 95 kroner

Huset Venture IT-Genbrug tilbyder sikker og bæredygtig datasletning til kun 95 kroner pr. enhed. Ved hjælp af særlig software (Active KillDisk) overskrives al data på din enhed via såkaldt ”zero-filling”, der sikrer at data ikke kan genskabes. Ved fejlbehæftede lagringsmedier, hvor software-sletning ikke er mulig, vil enheden blive fysisk destrueret/makuleret.

Efter datasletning bliver brugbart udstyr, elektronikdele og råmaterialer så vidt muligt upcyclet og genanvendt og resten bortskaffes på miljørigtig vis. Og idet vores medarbejdere primært er mennesker med reduceret arbejdsevne, er du samtidig med til at skabe job til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Huset Venture IT-Genbrugs datasletning for private er derfor både en social og miljømæssig bæredygtig løsning.

datasletning til private, privat datasletning
 
datasletning til private, privat datasletning

Sådan foregår det:

  • Du kommer forbi Huset Ventures butik på Skanderborgvej 277 med din lagringsenhed som f.eks. en PC, Mac-computer, smartphone, harddisk, tablet/iPad eller lignende. Se åbningstider i Kontakt-boks øverst til højre på denne side.
  • Du afleverer din enhed, og der underskrives en databehandleraftale, der også tæller som din garanti for, at alt på enheden slettes efter Datatilsynets retningslinjer.
  • Din enhed placeres i aflåst bur, og håndteres efterfølgende udelukkende af sikkerhedsgodkendte medarbejdere.
  • Alt data på din enhed slettes, brugbare dele frasorteres til upcycling/genanvendelse og resten bortskaffes på miljørigtig vis.

KONTAKT OS

Huset Venture

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/