KØB EN GENBRUGT PC
– et billigt og bæredygtigt alternativ til at købe nyt.

Står du og mangler en stationær eller bærbar computer til arbejdspladsen eller dit studie? Og vil du gerne have god kvalitet til en lav pris, samtidig med at du gør noget godt for miljøet og for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet? Så er en genbrugt PC fra Huset Ventures IT-Genbrug måske lige noget for dig.

  • KVALITETSCOMPUTERE TIL LAV PRIS
  • MILJØVENLIGT
  • SOCIALT ANSVARLIGT
  • GENNEMTESTET & KLARGJORT
  • 2 ÅRS REKLAMATIONSRET

Har du brug for en enkelt computer her-og-nu? Så kan du gå direkte til vores webshop her:
Se udvalget af brugte computere på hvshop.dk (åbner i ny fane)

Leder du efter noget særligt, eller er du f.eks. en virksomhed med behov for flere computere? Vi har altid flere computere på lager og får løbende nye ind – og vi skræddersyr gerne en løsning til dig. Kontakt os på tlf: 86 28 35 55 eller mail butik@husetventure.dk

Kontakt


Besøg os på Skanderborgvej 277E, st.th., Viby J.

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 9.00 – 14.00
Uden for åbningstiden kun efter aftale.

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

 

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: butik@husetventure.dk

Genbrugt kvalitets-PC med fuld garanti

De brugte arbejdscomputere, som vi sætter i stand og sælger, er business-produkter fra de kendte mærker. Det vil sige, at de typisk har bedre komponenter end standard-computerne på det private marked.

Vi gennemtester, optimerer og klargør computerne i form af eksempelvis grundig datasletning, reinstallering af styresystem og opgradering til hurtig SSD-hardisk. Du får med andre ord en brugt kvalitetscomputer, der fuldt ud dækker behovet for brug af eksempelvis Office-pakken og streamingtjenester.

Og du køber ikke ”katten i sækken”, da vores genbrugte computere leveres med 2 års reklamationsret.

Dit køb gør en forskel for mennesker og miljø

Når du køber en brugt computer hos Huset Venture sparer du ikke blot penge. Du er samtidig med til at gøre en konkret forskel.

Produktionen af en ny computer tærer på jordens ressourcer i form af både råvarer, kemi og energi, og hele 80 % af en computers CO2-aftryk sker i fremstillingen. Med en genbrugt computer er du med til at forlænge levetiden på IT-udstyret, hvilket både sparer ressourcer og mindsker affaldsbelastningen – til stor gavn for miljøet.

Se udvalget af brugte computere på vores webshop her (åbner i ny fane).

VIDSTE DU …

… at der i Danmark hvert år kasseres over 125.000 tons elektronik, hvoraf de 40.000 tons ender i forbrændingsanlæggene til stor skade for miljøet?

… at 80 % af energien, en PC bruger, går til fremstilling af den, hvor der gennemsnitligt bruges hele 190.000 liter vand, generes 1.200 kg. affald og udledes 350 kg. CO2?

… at ca. 75 % af indmaden i en computer, en telefon og lignende kan genanvendes direkte?

 

genbrugt pc, genbrugt computer

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/