HVOR ENDER DIN VIRKSOMHEDS BRUGTE IT-UDSTYR HENNE?

Hos mange virksomheder ender gamle computere, smartphones, servere og andet IT-udstyr på en støvet kælderhylde. Huset Venture IT-Genbrug kan aftage dit brugte IT-udstyr på en måde, der både er miljømæssigt og socialt bæredygtig. Vi genanvender omhyggeligt udstyr, elektronikdele og råmaterialer til gavn for miljøet. Samtidig tager du som virksomhed et særligt socialt ansvar, da hovedparten af vores ansatte er mennesker, der har nedsat arbejdsevne pga. sygdom eller handicap.

Det gør ikke blot en stor forskel for det enkelte menneske, men bidrager også positivt til samfundsøkonomien, når flere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet kommer i beskæftigelse.

Sikkerhed.. Sikkerhed.. Sikkerhed..

Vi forstår, at det er en tillidssag at overdrage sit brugte IT-udstyr til andre. Sikkerheden er allerede i fokus fra det øjeblik, hvor vi afhenter dit IT-udstyr. Udstyret transporteres nemlig direkte til vores tyverisikrede lager, og lagringsenheder opbevares derudover i et aflåst karantæneområde, indtil data bliver slettet.

Læs mere om vores sikre og certificerede datasletning.

Sammen kan vi:

  • forlænge levetiden på IT-udstyr og mindske miljøbelastningen af elektronisk affald.
  • skabe konkrete job til mennesker med behov for ansættelse på særlige vilkår.
  • bidrage til en forbedret samfundsøkonomi, når du i samarbejde med en socialøkonomisk virksomhed skaber vækst.

Læs, anbefalinger fra nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, der alle har bidraget til ovenstående sammen med os.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

IT-Genbrug


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

IT-GENBRUG MED DOBBELT BÆREDYGTIGHED TIL GAVN FOR MENNESKER OG MILJØ

I Danmark kasseres hvert år over 125.000 tons elektronik, hvoraf de 40.000 tons ender i forbrændingsanlæggene til stor skade for miljøet. Det vil vi i IT-Genbrug gøre noget ved.

Du er omgivet af elektronik i hverdagen – lige fra PC’en på arbejdspladsen til mobiltelefonen i lommen og det store fladskærms-tv derhjemme. Det er derfor ikke overraskende, at væksten i elektronikaffald i årevis har været meget større end væksten i almindeligt husholdningsaffald. Samtidig er der i disse år en stigende bevidsthed om vigtigheden af genanvendelse af elektronik og om miljømæssig bæredygtighed. Denne udvikling ønsker vi i IT-Genbrug at understøtte ved at klargøre brugt IT til videresalg og ved at sikre, at skrottet IT bliver genanvendt på den miljømæssigt korrekte måde.

 

Vidste du for eksempel, at 80 % af energien, en PC bruger, går til fremstilling af den – og at 75 % af indmaden i en computer, en telefon og lignende kan genanvendes direkte?

 

Bæredygtigheden er således dobbelt – til gavn for både mennesker og miljø.

 

Vores 5-trins proces

SAMARBEJDSAFTALE

Vi giver et uforpligtende tilbud på håndtering af jeres brugte IT-udstyr.

 

AFHENTNING

Vi arrangerer afhentning af IT-udstyret på jeres adresse. Udstyret transporteres og opbevares forsvarligt og sikkert.

REGISTRERING OG DATASLETNING

IT-udstyret registreres, testes og sorteres. Vi sletter data med certificeret sletteværktøj.

RAPPORT OG AFSKAFFELSE

I modtager en detaljeret rapport med certifikat på datasletningen som garanti for, at alt data på det brugte IT-udstyr er slettet.

GENBRUG OG AFSKAFFELSE

Jeres udstyr, elektronikdele og råmaterialer genbruges og genanvendes til gavn for andre og for miljøet.

NÅR DU VÆLGER OS, VÆLGER DU AT TAGE ET SÆRLIGT ANSVAR

Der findes andre virksomheder, der aftager brugt IT-udstyr. Men der findes ikke andre virksomheder som os. Det tør vi godt sige, for Huset Venture er nemlig Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med afdelinger i Aarhus, Storkøbenhavn, Ringkøbing og Kolding. På den ene side er vi en ganske almindelig virksomhed, der tilbyder professionelle produkter og ydelser. På den anden side har vi først og fremmest et socialt formål – nemlig at skabe arbejdspladser til mennesker med behov for ansættelse på særlige vilkår.

Ud af vores godt 160 medarbejdere på landsplan er hele 95 % ansat i fleks- eller skånejob. Mennesker, der pga. sygdom, ulykke eller handicap ikke kan arbejde på fuld tid, men som stadig har masser af kompetencer og virkelyst at bidrage med.

Et samarbejde med os, sikrer dig en stor pose styrket CSR, og du har direkte indflydelse på at støtte fire af FN’s verdensmål.

 

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture

Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: 8628 3563

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us