ANBEFALINGER FRA VORES KUNDER

Vi arbejder sammen med en lang række danske virksomheder, der har valgt netop os, når it-udstyret skal udskiftes. Her fortæller flere af dem om baggrunden for deres valg:

 

I DMR A/S har vi, via vores aftale med Huset Venture om håndtering af vores brugte IT-udstyr, gjort det nemt for os selv:

  1. Udstyret afhentes direkte hos os, når vi er klar.
  2. Data slettes med certifikat, så vi opfylder kravene i GDPR.
  3. Udstyret genbruges på en forsvarlig måde.
  4. Via Huset Venture får danskere på kanten af arbejdsmarkedet en chance for fast arbejde.
  5. Prisen er rigtig og meget rimelig.

Det har derfor ikke været en svær beslutning at vælge Huset Venture IT-Genbrug til at aftage vores brugte IT-udstyr.”

Tine Ryge Doktor, It- og regnskabschef

 


Danske Andelskassers Banks samarbejde med Huset Ventures IT-Genbrug vil blive en del af vores CSR-rapporter fremover. Vi vil altid gerne indgå forretning, som også er baseret på sunde værdier, og her er Huset Venture en unik samarbejdspartner både på grund af virksomhedens stærke sociale profil, det miljømæssige aspekt og ikke mindst tanken om, at vores brugte it-udstyr bliver brugt igen. Samtidig er det et ekstra plus, at virksomheden arbejder seriøst med FN’s verdensmål.

Herudover har vi oplevet Huset Venture som en helt igennem professionel samarbejdspartner i forhold til både sletning af vores fortrolige data, overholdelse af alle aftaler og afhentning af udstyr”.

Jens D. Hansen, IT-Direktør

 


I Kragelund Kommunikation er det meget vigtigt for os, at vores udtjente IT-udstyr håndteres korrekt. Det skyldes ikke blot frygten for at overtræde GDPR-lovgivningen, men fordi vi som virksomhed er forpligtet til at håndtere alle data og informationer fra både kunder og medarbejdere med den største fortrolighed. Med Huset Venture foregik processen meget professionelt, transparent og med udgangspunkt i vores behov. Udstyret blev afhentet på vores kontor og efter en uge havde vi dokumentation i form af slettecertifikat på alle harddiskene. Med Huset Venture er vi helt trygge ved, at alt håndteres korrekt.”

Mathias Høyer Kragelund, Partner

 


“I Mercantec har vi helt bevidst valgt Huset Ventures IT-Genbrug til at aftage vores brugte IT-udstyr. For os er det helt afgørende, at vi kan stole på, at alle vores virksomhedsdata slettes efter certificeret metode. Samtidig har vi lagt vægt på virksomhedens position som værende socialt OG miljømæssigt ansvarlig. Det er vigtigt, at også alle virksomheder handler bæredygtigt i tiden fremover, og Huset Ventures IT-Genbrug er med i forreste linje på det felt. Og det med at være i forreste linje passer perfekt ind i vores egne ambitioner.”

Lene Stenholt, HR- og juridisk chef

 

 

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

salling group, it-genbrug

Salling Group

For Huset Venture har det været helt afgørende, at Salling Group i form af Salling Fondene har fundet vores projekt IT-Genbrug så væsentligt og forretningsmæssigt velfunderet, at man har valgt at støtte os i opstartsfasen. Om Huset Ventures IT-Genbrug udtaler Jens Bjerg Sørensen, bestyrelsesformand i fondene:

“Vi er glade for, at vi kan støtte et projekt som dette, der skal være bæredygtigt på flere områder. Et projekt, som helt konkret kan gøre en forskel i hverdagen. Huset Venture arbejder i forvejen på at skabe arbejdspladser til den store gruppe af mennesker, der ikke kan arbejde på fuld kraft, men som stadig indeholder masser af ressourcer og virkelyst. Det nye IT-genbrugsprojekt vil være en del af fremtidens cirkulære økonomi, og med donationen støtter vi dermed et bæredygtigt initiativ.”

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture

Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: 8628 3563

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us