STYRK DIN CSR-PROFIL MED IT-GENBRUG

Du har nu mulighed for at gøre en forskel for både miljø og mennesker – samtidig med at du gør en forskel for din CSR-profil.

En stærk CSR-profil er vigtig for nutidens virksomheder.  Således er det fra 2018 et lovkrav for firmaer med mere end 250 ansatte årligt at aflægge rapport om, hvordan CSR implementeres i virksomhedsstrategien.  Men i takt med de senere års markant øgede fokus på ikke mindst begreber som social og miljømæssig bæredygtighed kan enhver virksomhed uanset størrelse med fordel sætte fokus på at styrke sin CSR-profil og dermed udvise det samfundsmæssige ansvar, som befolkningen i stigende grad efterspørger.

Ved at samarbejde med IT-Genbrug gør du en helt konkret, positiv forskel – for både mennesker og miljø. I IT-Genbrug indsamler vores dygtige medarbejdere brugt elektronik og IT-udstyr, skiller det om nødvendigt ad til mindste del og genanvender eller bortskaffer materialet på bæredygtig vis til gavn for miljøet – og til gavn for folk på kanten af arbejdsmarkedet. I lighed med de andre afdelinger i Huset Venture er de ansatte i IT-Genbrug nemlig alle mennesker, der har nedsat arbejdsevne og derfor ikke kan arbejde på fuld kraft, men alligevel indeholder masser af faglige kvalifikationer, livskraft og gå-på-mod.

Vi kalder det DOBBELT bæredygtighed.

Når du samarbejder med os, hjælper du også din CSR-profil godt på vej ind i en fremtid, der utvivlsomt kommer til at stå i bæredygtighedens tegn.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

IT-Genbrug


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: 8628 3555
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture

Skanderborgvej 277
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us