INDIVIDUELT TILRETTELAGTE FORLØB MED DOKUMENTATION

Huset Venture Aarhus tilbyder afklarende og beskæftigelsesrettede forløb til borgere på kanten af arbejdsmarkedet som eksempelvis personer i ressourceforløb, ledige fleksjobbere eller kontanthjælps-/sygedagpengemodtagere.

Vi arbejder ud fra en beskæftigelses- og helhedsorienteret tilgang, der sætter borgeren i centrum, og hvor målet altid er at bringe borgeren tættere på arbejdsmarkedet – f.eks. ved at begynde på uddannelse, komme i praktik eller, hvis muligt, i job.

Alle forløb i Huset Venture er individuelt tilrettelagt og tager udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer, kompetencer og ønsker for fremtiden. Borgeren tilknyttes samtidig en fast, socialfaglig konsulent gennem hele forløbet, hvor indsatsen løbende evalueres, justeres og dokumenteres – og forløbet afsluttes med en udførlig rapport, der samler op med konklusioner og anbefalinger i.f.t. borgerens muligheder og barrierer for at opnå beskæftigelse.

Huset Venture har en høj succesrate (læs mere under HV-konceptet), når det kommer til at bringe borgere tættere på arbejdsmarkedet. Det skyldes blandt andet, at Huset Venture har et unikt virksomhedskoncept, et rummeligt arbejdsmiljø og en særlig ekspertise i forhold til mennesker med komplekse problemstillinger og nedsat arbejdsevne.

Download flyer:
Se og download flyer med kort beskrivelse af vores konceptet og kendetegn ved vores forløb:
Download flyer om beskæftigelsesrettede forløb i Huset Venture Aarhus (pdf-fil, åbner i nyt faneblad)

Klik dig videre til mere info om:

Job & Udvikling


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/