BORGERNE SIGER:

“Jeg har haft stor gavn af mine mentortimer. De har gjort, at jeg kunne komme af med alt, hvad jeg havde i mig, så jeg bedre kunne koncentrere mig om arbejdet. Jeg har haft en, jeg kunne sparre med, som fik mig tilbage på sporet, hvis jeg var på vej væk. I har hjulpet mig med at finde balancen i tingene, så jeg ikke vælter.”

Line, 43 år


“Det har været et fantastisk forløb. Jeg har fået troen tilbage og lært at acceptere mine skånehensyn – uden at sætte mig selv i en boks som værende uværdig.Jeg har lært, at jeg rent faktisk godt kan klare arbejdsmarkedet, og det er længe siden, jeg har følt mig så klar. Så nu kan jeg – uden at skamme mig – sige, at jeg er fleksjobber. Tusind tak.”

Dorthe, 51 år


“Det har været 6 uger i praktik i receptionen i Huset Venture for at afprøve om det ville være realistisk for mig at søge sådan et arbejde med mine skånehensyn: stress og dårlige håndled/arme.I løbet af de 6 uger nåede jeg at få en god fornemmelse af arbejdet i receptionen, så jeg kunne udføre de fleste opgaver selvstændigt. Undervejs i forløbet havde jeg flere samtaler med min socialfaglige konsulent, og efter de 6 uger havde jeg bedre styr på, hvad der giver stress, og hvordan det kan styres.”

Ina, 57 år


“Jeg har talt med en borger, som har været i et forløb hos jer, i dag. Han er meget tilfreds med Huset Ventures forløb, og den støtte han har fået til jobsøgningen hos jer. Tak for indsatsen – og meget fint arbejde. Jeg havde også en fin telefonsamtale med vedkommende, hvor han for første gang gennemførte samtalen uden at være negativ!”

Udtalelse, Sagsbehandler


Kurser & Afklaring


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

SKRIV TIL OS

Contact Us