fleksjobansatte

KAMPAGNE BRYDER FLEKSJOB-FORDOM

Huset Venture-kampagne sætter fokus på, at mennesker i fleksjob er lige så fagligt dygtige som alle andre.

Det burde måske være indlysende – at man sagtens kan være fagligt dygtigt, selv om man pga. sygdom eller handicap er nødt til at arbejde på nedsat tid i et fleksjob. Alligevel kan mange fleksjobansatte skrive under på, at de er stødt på fordomme om, hvad man kan arbejde med og som, når man er i fleksjob.

Disse fordomme vil Huset Venture gerne bidrage til at bryde med en Facebook-kampagne, hvor flere fleksjobansatte medarbejdere kort fortæller om, hvordan de gør brug er deres faglighed i deres fleksjob. Administrerende direktør i Huset Venture, Inge Bak, ser det som en vigtig opgave at nuancere billedet af fleksjobansatte.

– Mere end 90 % af Huset Ventures godt 180 medarbejdere er ansat i fleksjob, så vi ved, om nogen, hvad vi taler om. Vi har mange virkeligt dygtige medarbejdere, der arbejder på et højt fagligt niveau, og det budskab er vigtigt at få ud – ikke mindst over for andre virksomheder, der måske glemmer at medtænke fleksjobvisiterede, når jagten sættes ind på nye, dygtige medarbejdere, udtaler Inge Bak.

At budskabet rammer ned i noget centralt og velkendt, har man da også hurtigt kunne se på Facebook, hvor kampagnen indtil videre har kørt på siderne for Huset Venture Aarhus og Huset Venture Storkøbenhavn. ”Det er super vigtigt at få kommunikeret ud”, ”et rigtigt vigtigt budskab” og ”super kampagne I har sat gang i” er nogle af de kommentarer, som følgerne har givet udtryk for.

Næste ”hus” i rækken bliver Huset Venture Ringkøbing, hvor man den næste måneds tid vil kunne læse flere Facebook-mini-portrætter af nogle af Huset Ventures dygtige, fleksjobansatte medarbejdere.

Se mere på Facebook på siderne for:
Huset Venture Aarhus
Huset Venture Storkøbenhavn
Huset Venture Ringkøbing