AARHUS

Kunderne siger

Jeg har haft stor gavn af mine mentortimer. De har gjort, at jeg kunne komme af med alt, hvad jeg havde i mig, så jeg bedre kunne koncentrere mig om arbejdet. Jeg har haft en, jeg kunne sparre med, som fik mig tilbage på sporet, hvis jeg var på vej væk. I har hjulpet mig med at finde balancen i tingene, så jeg ikke vælter.

Line 43 år

“Det har været et fantastisk forløb. Jeg har fået troen tilbage og lært at acceptere mine skånehensyn – uden at sætte mig selv i en boks som værende uværdig.Jeg har lært, at jeg rent faktisk godt kan klare arbejdsmarkedet, og det er længe siden, jeg har følt mig så klar. Så nu kan jeg – uden at skamme mig – sige, at jeg er fleksjobber. Tusind tak.

Dorte – 51 år

Jeg har været 6 uger i praktik i receptionen i Huset Venture for at afprøve om det ville være realistisk for mig at søge sådan et arbejde med mine skånehensyn: stress og dårlige håndled/arme.I løbet af de 6 uger nåede jeg at få en god fornemmelse af arbejdet i receptionen, så jeg kunne udføre de fleste opgaver selvstændigt. Undervejs i forløbet havde jeg flere samtaler med min socialfaglige konsulent, og efter de 6 uger havde jeg bedre styr på, hvad der giver stress, og hvordan det kan styres.

Ina, 57 år

Jeg har talt med Michael Jensen, som har været i et forløb hos jer, i dag. Han er meget tilfreds med jeres forløb, og den støtte han får til jobsøgningen hos jer. Tak for indsatsen – og meget fint arbejde.Jeg havde også en fin telefonsamtale med ham i går, hvor han for første gang gennemførte samtalen uden at være negativ!

Udtalelse, sagsbehandler

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved