AARHUS

TEAMET

Bjørn Bjørnepote

Afdelingschef

E-mail: bjornb@husetventure.dk

Bjørn er afdelingschef for Kurser og Afklaring. Bjørn er kontaktperson for afdelingen - og kan kontaktes på 8628 3555.

ERFARING:
Uddannet grafiker og bachelor i virksomheds- og personaleudvikling. HR-chef i international itvirksomhed. Salg, messeplanlægning og kundesupport internationalt. Coach for ledige, sygedagpengemodtagere og stressramte.

Anette Simonsen Staal

Souschef, Socialfaglig konsulent

E-mail: anettess@husetventure.dk

Anette arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktikker.

ERFARING:
Uddannet socialrådgiver. Har arbejdet på forsorgshjem med hjemløse. Været ansat på produktionsskole med unge mennesker. Specialrådgivning af fysiske og psykiske handicappede mennesker i Skanderborg Kommune. Arbejdet med psykisk sårbare mennesker i beskyttet beskæftigelse.r souschef

marianne-juelsgaard
Marianne Juelsgaard

Socialfaglig konsulent

E-mail: mariannej@husetventure.dk

Marianne arbejder med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger, praktikker og coaching.

ERFARING:
ICI-certificeret coach og mindcoach. EMP-certificeret mentaltræner. Cand.merc. i kommunikation. BA i dansk og retorik. Uddannet pædagog. HR, lederudvikling og pædagogisk praksis.

peter-fjeldbonde
Peter Fjeldbonde

Socialfaglig konsulent

E-mail: peterf@husetventure.dk

Peter arbejder primært med kognitiv hjernetræning, men også med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, praktikker, coaching og "Digitalt CV".

ERFARING:
Uddannet folkeskolelærer. Arbejdet med flygtninge, torturofre og tidligt frustrerede børn. Bred erfaring med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Drevet selvstændig virksomhed som restauratør og butiksejer. Været ideudvikler i ide-udviklingsbureauet Idealog Aps.

lissi-kane
Lissi Kanne

Socialfaglig konsulent

E-mail: lissik@husetventure.dk

Lissi arbejder bl.a med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, praktikker, coaching, ligesom hun arbejder med Huset Ventures Jobcafé.

ERFARING:
Uddannet pædagog. Diplomuddannnelse i pædagogik og pædagogisk psykologi. Har læst cand.pæd.psyk på Danmarks pædagogiske universitet. Arbejdet som pædagog, pædagogisk projektmedarbejder og leder. Har i flere år arbejdet med afklaringskurser for ledige fleksjobbere.

mette-kaaeholm
Mette Holm

Socialfaglig konsulent

E-mail: mettekh@Husetventure.dk

Mette arbejder med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger, praktikker og coaching.

ERFARING:
Uddannet socialrådgiver. Arbejdet med børn, unge og familier i kommunal regi. Arbejdet med børn, unge og familier i dag- og døgnbehandling. Socialgruppe-arbejde med unge mødre. Jobkonsulent og jobcoach for unge kontanthjælpsmodtagere med flere udfordringer end ledighed.

Anette Zeuthen

Socialfaglig konsulent

E-mail: anettez@husetventure.dk

Anette arbejder med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger, praktikker og coaching.

ERFARING:
Uddannet Cand. Mag. Certificeret psykoterapeut fra IGA. Har arbejdet som jobcoach, psykoterapeut, konsulent og underviser.

Kristian M. Christensen

Underviser og Socialfaglig konsulent

E-mail: kristianmc@husetventure.dk

Kristian er underviser i erhvervsøkonomi. Herudover arbejder han med personlige og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktik.

ERFARING
Uddannet på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet. Har været planlægningschef på Aarhus Kommunehospital og kontorchef i Ejendomsforvaltningen i Aarhus Kommune. Ekstern lektor i erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. Støttelærer på Helgenæs Naturefterskole.

jane-marx-hoelgaard
Jane Marx Hoelgaard

Socialfaglig konsulent

E-mail: janemh@husetventure.dk

Jane arbejder med personlige- arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, arbejdsprøvning, praktikker, coaching og individuelle forløb.

ERFARING:
Uddannet Socialpædagog. Været ansat i dag og- døgninstitution med børn/unge. Været Souschef i daginstitution. Undervist indenfor Social/omsorg på Produktionsskole. Arbejdet med udsatte unge/voksne med misbrug og dobbeltdiagnose. Uddannet NADA akupunktør og Zoneterapeut.

Anette Krarup

Socialfaglig konsulent

E-mail: anettek@husetventure.dk

Anette arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, individuelle forløb, afprøvninger, coaching og praktikker. Derudover underviser hun i mindfulness og i Huset Ventures Jobcafe.

ERFARING:
Uddannet NLP Psykoterapeut. Sundhedscoach og Mindfulness instruktør. Arbejdet mange år som coach, psykoterapeut, konsulent og underviser i udvikling af mennesker fra forskellige målgrupper.

Trine Lohmann

Socialfaglig konsulent

E-mail: trinel@husetventure.dk

Trine arbejder med personlige- arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, arbejdsprøvning, praktikker, coaching og individuelle forløb.

ERFARING:
Uddannet socialpædagog. Uddannet dramaunderviser. Har arbejdet indenfor døgninstitutionsområdet med psykisk sårbare, domsanbragte og unge berørt af omsorgssvigt og overgreb. Været gruppeleder på institution for anbragte unge med sociale og psykiske vanskeligheder. Har undervist unge og voksne med særlige behov.

Annette Petersen

Socialfaglig konsulent

E-mail: annettep@husetventure.dk

Annette arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktikker.

ERFARING:
Uddannet psykomotoriker DAP og psykoterapeut MDP. Har arbejdet mange år på daghøjskole som underviser og gruppeleder med coachende samtaler. Har været ABA-træner for en dreng med autisme i folkeskolen.

Karina Rahbek Warming

Socialfaglig konsulent

E-mail: karinarw@husetventure.dk

Karina arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger, praktikker og coaching.

ERFARING:
Uddannet socialrådgiver. Certificeret ID life coach. Efteruddannelse i kognitiv terapi, mentalisering og specialrådgivning for fysisk og psykiske sårbare mennesker. Har arbejdet med børn, unge og deres familier i dag- og døgntilbud. Alkoholbehandler. Igangsætter for socialt gruppearbejde for langtidssyge stressramte borgere. Coach og mentor for sårbare unge i uddannelse og revaliderings forløb.

Tina Moltke Klit

Socialfaglig konsulent

E-mail: tinamk@husetventure.dk

Tina arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktikker.

ERFARING:
Uddannet socialrådgiver. Arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet som sagsbehandler i Jobcenter. Været vejleder på daghøjskole og socialfaglig konsulent i privat virksomhed. Tidligere ansat som sagsbehandler for unge hos anden aktør. Været socialrådgiver og bisidder ved privat socialrådgivningsfirma.

Ane Schwartz

Socialfaglig konsulent

E-mail: Anes@husetventure.dk

Ane arbejder med personlige - og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktikker.

ERFARING: Uddannet socialrådgiver. Uddannelsesforløb som psykoterapeut indenfor kropsterapi. Psykiatrivejlederuddannelse. Fastholdelseskonsulent for fleksjobbere i job. Erfaring som jobkonsulent med at hjælpe ledige fleksjobbere i job. Arbejdet som arbejdsmiljøkonsulent.

Karina Pedersen

Socialfaglig konsulent

E-mail: karinap@husetventure.dk

Karina arbejder med personlige- og arbejdsmæssige afklaringsforløb, ressourceforløb, afprøvninger og praktikker.

ERFARING:
Voksenpædagogisk uddannelse fra Silkeborg Seminarium. Har en fysiurgisk massøruddannelse, samt en grunduddannelse indenfor dybdeterapi. Har ligeledes en administrativ baggrund. Været lærer på en produktionsskole med afklaring og vejledning af unge. Arbejdet 10 år i en privat kursusvirksomhed med afklaring af ledige. Har været selvstændig i 3 år indenfor detail. Været lærer på en produktionsskole med afklaring og vejledning af unge.

Vi går nye veje. Selv når vi ikke kan gå

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved