hjertestarter, huset venture, trygfonden

MED HJERTESTARTEREN PÅ RETTE STED

Huset Ventures hjertestarter har fundet nyt hjem. Takket være midler fra Trygfonden hænger den nu til fri afbenyttelse udendørs.

En hjertestarter redder liv, og Huset Ventures hjertestarter har i adskillige år haft sin faste plads indenfor på vores kontorgang på adressen Skanderborgvej 277. Men nu er hjertestarteren sendt udendørs, så den ikke længere holder tvungen fyraften i det øjeblik, den sidste medarbejder i Huset Venture lukker og slukker efter endt arbejdsdag.

Vi er nemlig ikke de eneste, der driver virksomhed på adressen. Flere andre firmaer har hjemme her – og deres medarbejdere er udstyret med præcis samme antal hjerter pr. medarbejder, som vi i Huset Venture kan bryste os af. Så hvorfor ikke dele hjertestarteren med dem?

– Vi har gennem nogen tid tænkt, at vi gerne ville stille vores hjertestarter til fri afbenyttelse. Og ikke mindst takket være midler fra Trygfonden har det nu kunnet lade sig gøre, siger Christina Mondrup, regionschef i Huset Venture Midtjylland.

For en hjertestarter er et sart instrument, der let bliver utilpas i det danske vintervejr med vind af stormstyrke og temperaturer, der ofte dykker under frysepunktet. Heldigvis var Trygfonden helt med på vores tanke om at dele hjertestarter med flest muligt, og de sponsorerede gladeligt et temperaturreguleret hjertestarterskab.

Så nu hænger maskinen trygt og varmt på husmuren, parat til at gøre sin pligt og starte hjerter på tværs af firma-skel. Men selvfølgelig håber vi, at den aldrig kommer i brug …!