chef huset venture aarhus

NY CHEF I HUSET VENTURE AARHUS

Christina Mondrup er ny frontfigur for Huset Ventures afdeling i Aarhus.                                                                                                                             

Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed, Huset Venture, har fået ny øverste chef i afdelingen i Aarhus. Det er den 46-årige Christina Mondrup, der de seneste år har været afdelingsleder i virksomheden. Herudover har Mondrup haft flere ledende stillinger inden for detailhandelen, ligesom hun i ni år har været selvstændig erhvervsdrivende med egen butik.

– Jeg ved fra mit hidtidige arbejde i huset, hvor stort potentialet er for Huset Venture Aarhus, og jeg ser meget frem til at bidrage til den positive udvikling, hvor flere og flere kunder ser en fordel i at handle hos en socialt bæredygtig virksomhed som os, siger Christina Mondrup.

Huset Venture er Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med afdelinger i både Aarhus, København, Kolding og Ringkøbing. Det særlige for os er, at ca. 95 % af medarbejderne er ansat på nedsat tid på grund af enten synligt eller usynligt handicap. Huset Venture Aarhus har flere forretningsområder – blandt andet et reklamebureau, der laver alt i reklame – også bildekoration. Herudover en it-afdeling ”IT-mekanikerne”, der reparerer privat it-udstyr, og en regnskabsafdeling, der udfører bogholderi og regnskab for mindre virksomheder. Sidst, men ikke mindst, har Huset Venture et nystartet projekt, IT-Genbrug, hvor brugt IT-udstyr indsamles og genanvendes.

– Med sin brede ledelsesmæssige og forretningsmæssige baggrund har Christina Mondrup de helt rigtige kompetencer til at stå i spidsen for Huset Venture Aarhus. Hun kan – om nogen – være med til at gøre omverdenen opmærksom på, at de handler socialt bæredygtigt, hvis de handler med Huset Venture, siger Inge Bak, adm. direktør i Huset Venture i Danmark.