samleopgave, pakkeopgave. socialt ansvar, huset venture aarhus

KAN VI LØSE EN PAKKE- ELLER SAMLEOPGAVE FOR DIG?

Så kan du sammen med Huset Venture gøre en konkret forskel ved at hjælpe ledige indvandrerkvinder ind på arbejdsmarkedet.

Har din virksomhed et behov for at få løst en pakke-, monterings- eller samleopgave – og vil du samtidig gerne vise og tage et særligt ansvar? Så har vi et tilbud til dig.

Huset Venture er en socialøkonomisk not-for-profit-virksomhed, som arbejder for at skabe job til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. En af de grupper, som har sværest ved at komme ind på arbejdsmarkedet er langtidsledige indvandrerkvinder. Det er en gruppe, som både politikere og eksperter er enige om fylder alt for meget i arbejdsløshedskøen, og hvor der tydeligvis er brug for en særlig indsats. Det vil vi gerne gøre noget ved – sammen med dig.

I Huset Venture har vi generelt succes med at bringe ledige med særlige udfordringer ind på arbejdsmarkedet. Derfor starter vi nu et særligt forløb op for langtidsledige indvandrerkvinder, hvor fokus bliver jobtræning med reelle arbejdsopgaver samt udvikling af jobrettede kompetencer og arbejdsmarkedskendskab.

For at projektet kan lykkes er der brug for konkrete arbejdsopgaver, og vi søger derfor efter virksomheder, der har en eller flere pakke-, samle- eller monteringsopgaver, som skal løses. Alt har interesse, og vi giver et helt uforpligtende tilbud på løsningen af din opgave – som du naturligvis kan forvente bliver løst professionelt og til tiden.

I dette samarbejde får du ikke blot løst en konkret pakke-/samleopgave. Du bidrager også til at løse en stor beskæftigelsesmæssig udfordring, hvor du hjælper en særligt udfordret gruppe med at blive en del af arbejdsmarkedet. Som samarbejdspartner med Huset Venture er du samtidig med til at skabe arbejdsplader til mennesker med reduceret arbejdsevne og med til at støtte arbejdet for flere af FN’s Verdensmål (https://husetventure.dk/aarhus/fns-verdensmaal/).

Vil du høre mere? Så kontakt os helt uforpligtende på tlf 8628 3555 – eller skriv til aarhus@husetventure.dk.