arbejdsro, matteret folie, hv-reklame, socialøkonomisk reklamebureau

HV-REKLAME SKABER ARBEJDSRO I SCANDINAVIAN CENTER

Rullevis af matteret folie og et par dygtige medarbejdere fra Huset Venture – så er arbejdsroen sikret …

I hjertet af Aarhus, blot et stenkast fra de ikoniske vartegn Aarhus Rådhus og Musikhuset, knejser nok en markant bygning med elegant arkitektonisk schwung: Scandinavian Center. Og for Huset Ventures HV-Reklame er Scandinavian Center for tiden vigtigere end rådhus og musikhus tilsammen: Vi er nemlig midt i en stor opgave for en af de mest markante lejere i bygningen, MFT Energy, der er et ambitiøst energihandelsselskab, hvis hovedkontor breder sig over hele fire etager.

– HV-Reklame har tidligere lavet opgaver for kunder i Scandinavian Center, og det er ad den vej, MFT Energy fik kendskab til os. Det er altid rart at få nye kunder via mund til mund-metoden, fordi det vidner om, at folk er supertilfredse med vores arbejde, siger Christina Mondrup, afdelingsleder for HV-Reklame.

Foreløbig har HV-Reklame skaffet MFT Energy arbejdsro ved at skærme deres glaskontorer på 2., 3. og 4. sal samt de store vinduespartier i stueetagen med matteret folie, så langt øjet rækker. Og heldigvis blev de så glade for resultatet af dekoration og logoer på den store glasfacade i stueetagen, at de nu har ønsket yderligere dekoration af facadevinduerne på deres resterende etager.

Har din virksomhed – stor som lille – også brug for at få opsat folielogo, informativ tekst eller afskærme fx et kontormiljø mod nysgerrige blikke? Så er HV-Reklame klar til at hjælpe.  Og som altid laver vi også alt inden for bl.a. grafisk design, skilte og bildekoration.

Læs mere om os her: https://husetventure.dk/aarhus/reklamebureau

Eller kontakt os på mail: hv-reklame@husetventure.dk

eller tlf.: +45 86 28 35 55

 

arbejdsro, matteret folie, hv-reklame, socialøkonomisk reklamebureau
Matteret folie i Scandinavian Center lavet af HV-Reklame, Aarhus
arbejdsro, matteret folie, hv-reklame, socialøkonomisk reklamebureau
Matteret folie i Scandinavian Center lavet af HV-Reklame, Aarhus