ALT I BILREKLAMER, BILDEKORATION & FOLIE TIL BILER

Bilreklamer og bildekorationer sørger for, at du bliver set. Og vi sørger for, at du bliver set på den bedst tænkelige måde.

Lad os forvandle din virksomheds bilpark til en rullende reklame!  Bildekoration og bilreklame er en nem, økonomisk overkommelig og uhyre effektiv måde at synliggøre din virksomhed 24/7 – både mens du kører, og når din bil er parkeret. Andre trafikanter og forbipasserende ser i overraskende grad dit indhold. Det giver dig rig mulighed for at servere dem både virksomhedens navn samt viden om dine produkter og servicer på et sølvfad.

Få et første udkast helt gratis

Det første layout til din reklame laver vi altid helt uden beregning, og du får derefter et absolut konkurrencedygtigt prisoverslag. Og hvad enten du kommer til os med en færdig ide, eller vi skal bygge din rullende reklame op helt fra bunden og hjælpe dig med ide og design, er vi parate til at løfte opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og er altid opdateret med det sidste nye inden for grafisk design og bilreklame. For os er produktkendskab nemlig helt afgørende.

Bilreklamer der holder … og holder

Vi sætter altid kunden i centrum og bruger god tid på i samarbejde med dig at pejle os ind på lige præcis dine behov.  Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.  Derfor bruger vi også den bedste, støbte kvalitetsfolie til dine biler. Det er din garanti for, at reklamen i mindst 7 år fremstår på en måde, der yder din virksomhed fuld visuel retfærdighed. Og bare rolig: En tur i vaskehal får kun bil og reklame til at funkle endnu flottere. Folien er naturligvis farveægte og holder til almindelig vask.

 

HV-Reklame


Kig forbi til en kop kaffe - eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

 

KUNDECASES

 

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us