MAT FOLIE

Huset Ventures Skilte & Bilreklame matterer din virksomheds vinduer med dekorativ mat folie/vinduesfolie – og skaffer dig derved arbejdsro f.eks på kontorer og i mødelokaler.

At en virksomheds medarbejdere kan arbejde uforstyrret og kunderne være i fred for nysgerrige blikke, er en forudsætning for, at den fungerer optimalt. I Huset Venture har vi mange års erfaring med mattering af vinduer på kontoret, i læge- eller tandlægeklinikken – ja, allevegne, hvor vinduer dominerer og kalder på lidt afskærmning.

Mattering med personligt udtryk

Vinduer er med til at gøre, at din virksomhed fremstår lys og venlig. Samtidig skabes dog udfordringer med nysgerrige blikke og ikke mindst ”visuel støj” i form af netværkskabler, stikdåser og andre forstyrrende elementer, der gennem glaspartier i gulvhøjde uundgåeligt ses fra rum til rum.

Vi matterer dine vinduer med sandblæst folie af bedste kvalitet, så lyset stadig lukkes ind, men privatlivet sikres, og den visuelle støj dæmpes betragteligt. Og der er rig mulighed for, at matteringen også kommer til at fremstå på en dekorativ måde. Vi bruger gerne folier i farver efter dit valg og laver særlige udskæringer, så fx virksomhedens logo pryder dine vinduer og giver dem et særligt personligt touch.

Fast pris på forhånd – naturligvis

Når vi kender dine ønsker, får du altid en fast pris på forhånd. Så er der ingen ubehagelige overraskelser sidenhen. Naturligvis står vi også altid til rådighed med vejledning til den helt rette mattering, både hvad angår udformning og omfang – vi skræddersyr med glæde din personlige løsning til hver enkelt opgave.

Og bare rolig: Du slipper helt for at rode med målebånd og tommestok – opmålingen står vi nemlig gerne for. Så er du sikret, at folien passer perfekt med det samme og giver din virksomhed det skarpe, professionelle udtryk, den fortjener.

HV-Reklame


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: hv-reklame@husetventure.dk

 

KUNDECASES

 • Aarhus Jobcenter
  Aarhus Jobcenter
  Mat Folie
 • Gern Glas
  Gern Glas
  Mat Folie
 • KLINIK FOR FODTERAPI, BRABRAND
  KLINIK FOR FODTERAPI, BRABRAND
  Mat Folie
matfolie 3
matfolie 3
matfolie 2
matfolie 2
matfolie 1
matfolie 1
Aarhus Jobcenter
Aarhus Jobcenter
Aarhus Jobcenter
Categories :
Mat Folie
gern-spejle-sandblaest-folie-900
gern-spejle-sandblaest-folie-900
Gern Glas
Categories :
Mat Folie
FodBra_Case1
FodBra_Case1
FodBra_Case2
FodBra_Case2
FodBra_Case3
FodBra_Case3
FodBra_Case4
FodBra_Case4
KLINIK FOR FODTERAPI, BRABRAND
Categories :
Mat Folie
 
?>

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/