ROSENDE OMTALE AF HUSET VENTURES IT-GENBRUG

Det er altid en ære, når andre virksomheder finder Huset Ventures IT-genbrugskoncept attraktivt…

I Huset Venture synes vi naturligvis, at vi har fat i den lange ende med vores vedholdende fokus på bæredygtighed og en idealistisk insisteren på, at det betaler sig at tænke stort på miljøets vegne. Men hvis andre ikke også bifaldt konceptet, kom vi ikke langt.

Heldigvis er der rigtig mange, der sætter pris på både vores grundtanke og på vores ydelser. Ikke mindst får flere og flere mindre virksomheder øje på Huset Ventures IT-Genbrug og indgår aftale om, at vi fremover aftager virksomhedens brugte IT og genbruger det med videresalg for øje eller bortskaffer det på optimalt miljørigtig vis.

En af de virksomheder er Ellegaard Components A/S, der bl.a. leverer transportbånds- og rørløsninger til industrien. Ja, faktisk har vi netop haft æren af at blive til en god lille historie på Ellegaards intranet:

”Vi har tidligere betragtet brugte telefoner, PC’er og lignende som skrald. Det gør Huset Venture ikke – de kan genanvende udstyret og sende ud i verden til yderligere anvendelse,” skriver administrerende direktør Ulrik Jensen på Ellegaards intranet.

Og han fortsætter:

”Det kan vi godt li’. Derudover får vi genanvendt det af vores udstyr, som kan tåle en ’omgang mere’. Det gøres på en sikker måde, hvor PC’er mv. bliver slettet efter alle kunstens regler.”

Og det er skam ikke bare Ellegaards firma-IT, der fremover havner hos Huset Venture. Ellegaards medarbejdere har også mulighed for at afskibe privat IT-udstyr. Som Ulrik Jensen skriver:

”Du kan aflevere dit udstyr til mig – også din gamle private PC, som ikke kan mere. Så sørger jeg for, at det bliver leveret til Huset Venture, når bunken er stor nok.”

Vi siger tak til Ellegaard for både samarbejde og rosende ord. Og skulle dit eget firma være blevet inspireret til at følge Ellegaards eksempel, er Huset Ventures IT-Genbrug aldrig længere væk end den nærmeste telefon … Ring på 8628 3555 …

Læs mere om IT-Genbrug her: https://husetventure.dk/aarhus/it-genbrug/

Se Ellegaards egen hjemmeside her https://www.ellegaard.com/