AARHUS

Processen med dig som kunde – et tæt samspil

Få et uforpligtende møde og efterfølgende gratis designoplæg!

Måske er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, eller hvad vi kan tilbyde. Måske ved du i første omgang bare, at et eller flere rum ikke fungerer optimalt, men du er usikker på, hvad løsningen kunne være.

Huset Venture Rumdesign gør det let at undersøge mulighederne, for vi tager det første møde med dig helt uforpligtende og helt uden beregning. Her lytter vi til dig og spørger ind til dine overvejelser, ideer og ønsker, og vi får en forståelse for stedet, rummene, og hvem brugerne af rummet er.

På samme møde fortæller vi om mulighederne og vores umiddelbare tanker om, hvad der kunne forandres og forbedres – ligesom vi aftaler, hvordan et evt. videre samarbejde kunne forløbe. Vi vil også på dette første møde typisk tage fotos af rummene. Med udgangspunkt i det første møde og de fotos, vi har taget, udarbejder vi gratis et oplæg med skitser og forslag, så du har noget konkret at forholde dig til.

Det er først, når du som kunde beslutter dig for at arbejde videre med et konkret forslag, at vi afklarer et budget, laver en tidsramme og indgår en egentlig aftale. Det er også op til dig, hvordan du ønsker, at samarbejdet skal være – om det for eksempel forløber som sparring og tæt dialog hele vejen, hvor du benytter egne håndværkere til montering. Eller om vi skal sørge for alt efter at aftalen er indgået til rummet er færdigt.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: 8628 3555
Fax: 8628 3563

Email:
CVR: 24 99 23 30

 

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved