AARHUS

Sådan arbejder vi med rummet 

Huset Venture Rumdesign arbejder i feltet mellem indretning, kunst og design. Vores fokus er på den visuelle sansepåvirkning i form af farver, former, motiver og lys, hvor vi især ændrer et rums atmosfære og stemning gennem billedmotiver.

Billedmotiverne er overvejende baseret på fotos, som er et hurtigt og fleksibelt medie, der er velegnet til at fremkalde og skabe et bredt spektrum af stemninger. Vi tager selv vores fotos, og motiverne vil typisk tage udgangspunkt i de nære omgivelser (fx effekter på stedet, naturen, byen, produkter e.lign.).

Via kreativ bearbejdning af disse fotos designer vi billedmotiver, der effektivt skaber en bestemt atmosfære i rummet og visuelt formidler ord, begreber og visioner. Mulighederne for at inddrage billederne i rummet er mange, da motiverne kan printes på metal, glas, folie, opskummet plast, tapet, lærred, tekstil, støjdæmpende materiale mm.

Udover brug af billedmotiver kan der også være tale om andre ændringer i de fysiske rammer, hvor selv få ændringer ofte kan gøre en stor forskel. I designprocessen lægger vi dog vægt på at genanvende mest muligt af det, I allerede har, men på nye måder og med elementer, der understøtter det samlede udtryk.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: 8628 3555
Fax: 8628 3563

Email:
CVR: 24 99 23 30

 

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved