jobtræning

SUCCES MED AT BRINGE UDSATTE LEDIGE TÆTTERE PÅ ARBEJDSMARKEDET

Ny rapport dokumenterer, at Huset Venture har større og større succes med forløb, der gør udsatte ledige mere arbejdsmarkedsparate.

I en ny rapport har Huset Ventures Videncenter analyseret succesraten for de kursus-, afklarings- og uddannelsesforløb, som Huset Venture Aarhus tilbyder udsatte borgere. Målgruppen for forløbene er eksempelvis personer i ressourceforløb, ledige fleksjobbere eller personer på kontanthjælp.

Rapporten dokumenterer, at Huset Venture Aarhus har en succesrate på hele 91,2 % i 2018 i forhold til at opnå de mål, som var sat for den enkelte borger af Aarhus Kommune. Den samme succesrate var i 2017 på 77,78 %. Målene for den enkelte borger er meget individuelle, men generelt set er fokus på at bringe borgerne tættere på arbejdsmarkedet – f.eks. ved at begynde på uddannelse, starte i praktik eller komme direkte i job.

– Vi er meget stolte af vores succes med at gøre en markant og målbar forskel i forhold til at hjælpe de borgere, der har brug for støtte på deres vej ind på arbejdsmarkedet. Raten dokumenterer, at vores og dermed Aarhus Kommunes beskæftigelsesrettede indsats er effektiv og virker efter hensigten, siger Inge Bak, adm. direktør i Huset Venture.

De positive resultater er opnået i et tæt samarbejde med Aarhus Kommune, som visiterer borgere til forløb i Huset Venture.

Du kan læse mere i dokumentationsrapporten her.

For spørgsmål og anden information, kontakt kommunikationschef Jeanett Dian Amonsen på mobil 5137 1961. E-mail jeanettda@husetventure.dk