TEKSTILE HJÆLPEMIDLER PÅ MESSE I ODDER

Huset Venture deltog på Landsforeningen Rett Syndroms leverandørmesse på Montra Odder Parkhotel søndag d. 4. september.

Huset Venture var igen i år inviteret med til Rett-foreningens årlige weekendkursus for familier, der er berørt af Rett Syndrom (RTT). Rett Syndrom er en sjælden, medfødt neurologisk udviklingslidelse, der hovedsageligt rammer piger og som medfører tab af psykiske og motoriske færdigheder.

Sammen med en række andre hjælpemiddelleverandører stillede Huset Venture op til en “mini-rehabmesse” om søndagen, hvor familierne kunne se forskellige hjælpemidler, få rådgivning og give feedback på, hvad de har særligt brug for.

– Rett-foreningens messe var en stor succes, og vi er glade for at vi kunne få mulighed for at vise vores hjælpemidler i tekstil frem – som for eksempel spisestykker, hagesmække, specialtasker til kørestole og meget andet. For os er messen samtidig en rigtig god mulighed for at få snakket med både brugere og pårørende – og dermed  give os ny inspiration til, hvordan vi kan udvikle produkter til gavn for mennesker med handicap, udtaler Katja Piil, hjælpemiddel- og produktionsleder i Huset Venture Storkøbenhavn.

Messen i Odder var forbeholdt medlemmer af Landsforeningen Rett Syndrom, men hvis du er interesseret i en fremvisning af Huset Ventures hjælpemidler, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også finde mere information om hjælpemidlerne her.

Du kan læse mere om Landsforeningen Rett Syndrom her.

Huset Venture støttede i øvrigt Rett-foreningens traditionelle løb samme weekend i form af forskellige præmier.