bogføringshjælp

TILMELDING ÅBEN TIL REGNSKABSUDDANNELSE PÅ DELTID

Huset Venture Aarhus starter nye regnskabshold op 15. juni og 9. januar. Du kan blive en af de nye kursister!

Så er Huset Venture i Aarhus klar med opstart af vores populære regnskabsuddannelse på nedsat tid. Uddannelsen er for dig, som har brug for at kunne uddanne dig på skånsomme vilkår og som har interesse i økonomi og regnskab.

Forløbet giver dig en grundlæggende indføring i erhvervsøkonomi og bogholderi. Du lærer at forstå, hvordan et regnskab er bygget op, og du bliver fortrolig med bogføringsprogrammet, e-conomic, som er et af de mest anvendte programmer verden over. Sideløbende med kurset vil du have samtaler med en socialfaglig konsulent og blive undervist i jobsøgning.

Med uddannelsen vil du blive i stand til at varetage en funktion som regnskabsassistent i en virksomhed. Dine nye kompetencer inden for bl.a. regnskabsføring og lønsystemer er attraktive for små og mellemstore virksomheder og dine kvalifikationer bliver efterspurgt. Erfaringsmæssigt er der gode jobmuligheder efter uddannelsen.

En forudsætning for, at du kan deltage på dette kursus, er at du har kendskab til Microsoft Office-pakken, og at du har bestået Huset Ventures test i talforståelse.

Har ovenstående kursus din interesse, har du spørgsmål eller vil du gerne have en tid til samtale, så ring til John Frederiksen eller Bjørn Bjørnepote på 86283555. Du kan også kontakte os på mail – bjornb@husetventure.dk