velliv forening, trivsel, arbejdsglæde, huset venture

VELLIV FORENINGEN STØTTER TRIVSLEN I HUSET VENTURE

Godt kollegaskab er vigtigt for trivslen på en arbejdsplads – I Huset Venture arbejder vi konkret med emnet på medarbejderdag 8. november …

Når man som ansat går på arbejde har mange forskellige ting selvfølgelig indflydelse på ens arbejdsglæde og motivation i hverdagen. Det handler om selve arbejdets karakter, fysiske og psykiske vilkår, løn, arbejdsmængde, chefens væremåde – ja, mange ting har indflydelse på, hvor glad man er for sit arbejde.

En af de ting der beviseligt har konsekvenser den enkeltes arbejdsglæde er ens kollegaer.

– Vi arbejder som virksomhed løbende på mange forskellige områder med trivsel og arbejdsglæde, og vi synes, at emnet “Det gode kollegaskab” indeholder et spændende potentiale. Vi har derfor søgt VELLIV Foreningen om penge til afholdelse af en medarbejderdag omkring netop dette tema og har modtaget penge til dette. Vi er yderst taknemmelige for støtten, siger Regionschef i Huset Venture Aarhus, Christina Mondrup.

Til arrangementet skal de næsten 70 medarbejdere i Huset Venture Aarhus blandt andet arbejde med forskellige dilemmaer, man som kollega kan befinde sig i.

Se evt. mere her https://www.vellivforeningen.dk/