KOLDING

MEGET MERE END EN GENBRUGSBUTIK

I vores butik vil du om kort tid kunne finde secondhand-, vintage- og retrotøj. Noget vil være direkte genbrug, men du vil også kunne finde omsyet og helt redesignet tøj, hvor der er gjort en dyd ud af tilføre tøjet ny værdi. Gør et fund og støt samtidig en bæredygtig butik.

BÆREDYGTIGHED KAN SAGTENS VÆRE SMART

Inden længe vil du kunne komme ind i en anderledes tøjbutik, hvor du finder smart, recyclet og upcyclet tøj, der både er miljømæssigt og socialt bæredygtigt. I Huset Venture Kolding modtager vi brugt tøj, som vi nøje sorterer, hvorefter vi  udvælger det bedste tøj til vores butik.  Men vi genbruger ikke bare. Vi har også tilknyttet vores eget skrædderi og egen systue, der får mere ud af tøjet ved at omsy og redesigne det, så der skabes noget nyt og unikt.

Og når du køber tøj hos os, kan du gøre det med ekstra god samvittighed. Ved at genbruge og genanvende ressourcerne, mindskes belastningen på miljøet, og så er du endda med til at tage et socialt ansvar. Butikken er nemlig en del af Huset Venture, der har et socialt mål om at skabe job til mennesker med nedsat arbejdsevne.

Vi arbejder lige nu med at gøre butikken, og tøjet i den, helt klar til åbning. Og vi glæder os til at kunne invitere dig indenfor, så du på egen hånd kan opleve en bæredygtig butik ud over det sædvanlige.

 

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Kolding
Dieselvej 9
DK- 6000 Kolding
Danmark

Telefon: 8738 2018

Email: kolding@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Kolding, 2017. All Rights Reserved