gavesæt, huset venture kolding, bæredygtig gave

ELEGANTE GLASPRODUKTER – NU SOM GAVESÆT OG INDPAKKEDE

Vi arbejder løbende på at gøre det endnu lettere for vores kunder at handle på hvshop.dk…

Det er nu tre år siden, vi i Huset Venture gik i luften med vores webshop på adressen hvshop.dk. Og som enhver sund og rask 3-årig skyder vores shop i vejret med raketfart – vi sælger nu alt lige fra brugte kvalitetscomputere over unikt børnetøj til praktiske og dekorative glasprodukter. Alle vores produkter udspringer af en cirkulær og bæredygtig tankegang.

I Huset Venture Kolding er glasprodukter – håndlavet af vinflasker på vores eget værksted – et af vores specialer. Og faktisk er produktionen efterhånden blevet så stor, at vi for overskuelighedens skyld i stigende grad er begyndt at sælge produkterne i ”gavesæt”-format.  Så skal kunderne nemlig ikke bruge tid på at gennemtrawle hver eneste lille glas eller kande og møjsommeligt tilføje dem enkeltvis til indkøbskurven – men præsenteres i stedet for to eller flere glasprodukter, vi i Huset Venture Kolding synes hører naturligt sammen. Samtidig bliver vores gavesæt leveret indpakket, så de er lige til at videregive til fødselsdage, jubilæer osv.

– Som erhvervsdrivende er nytænkning alfa og omega. Og det gælder helt ned på detaljeniveau i fx en webshop. Derfor søger vi også hele tiden at gøre vores HV-Shop mere attraktiv og ikke mindst overskuelig for vores kunder – som nu, hvor endnu flere af vores glasvarer kan købes i praktisk sampak-format, siger Karsten Hjorth-Enemark, regionschef i Huset Venture Kolding.

Så næste gang du har bare lidt tid i overskud, kunne du med fordel bruge den på hvshop.dk. Det behøver nemlig ikke tage mere end nogle få minutter – så er du udrustet med glasprodukter nok til det helt store gæstebud 😊