påske-gavesæt, påskegave, huset venture kolding

GÆK, GÆK, GÆK – KØB GLAS, FØR DE ER VÆK

Giv dig selv eller en, du holder af, et bæredygtigt påske-gavesæt fra Huset Ventures HV-Shop.

Knap er flæskestegen fordøjet, og juletræet sendt til de evige granplantager, før påskeharen melder sin ankomst og med favnen fuld af æg insisterer på, at fokus nu flyttes fra nisser og jesusbarn til gule liljer, gækkebreve – og nok en tur ved veldækket bord.

I Huset Venture Kolding følger vi naturligvis den langørede hurtighoppers opfordring og har allerede rullet de første gode påsketilbud ud i vores butik på nettet, HV-Shop. Her kan du nu finde vores fine påske-gavesæt med fx 4 unikke, bæredygtige drikkeglas lavet af genbrugte vinflasker – og minsandten om ikke haren har været forbi Kolding med en håndfuld påskeæg til brug for hvert enkelt gavesæt, så chokoladehyggen for alvor kan indfinde sig i de danske stuer.

– Vi ønsker med vores påske-gavesæt at signalere både luksus, bæredygtighed og påskehygge. Alt lige fra den elegante gaveæske til indholdet i form af fx unikke drikkeglas skulle gerne få modtageren til at tænke, at her er der tale om en bæredygtig kvalitetsvare, siger Karsten Hjort-Enemark, regionschef i Huset Venture Kolding.

Så slå et smut forbi vores HV-Shop og forkæl dig selv, din vært eller din værtinde med en påskegave fra Huset Venture. Og tag da samtidig et kig på de mange andre flotte og unikke produkter, vi sælger. For uanset om haren måske ville ønske det, kan vi ikke holde påske året rundt i HV-Shop. Holde åbent året rundt, dèt kan vi til gengæld …!

 

Køb påskegavesæt (og andre gavesæt) her: https://www.hvshop.dk/glasdesign/glasgaver

Se alle vores varer: https://www.hvshop.dk/