Sustainable Creative City

HUSET VENTURE DEL AF STOR EVENT

I Kolding skrues der for alvor op for bæredygtigheden.  Og Huset Venture er med.

Huset Venture Kolding har netop været en del af en spændende todages design-event af internationalt tilsnit, ”Exploring the Sustainable Creative City”. Eventen blev arrangeret af Kolding Kommune og havde blandt andet til formål at støtte og koble kreative industrier i Kolding, Kiel, Lübeck og Roskilde.

Trine Ellemose Zielke, design- og innovationskonsulent i Kolding Kommune, fandt det oplagt at gøre Huset Venture Kolding til en del af eventen:

”Vi synes simpelthen, at I er en brandgod historie. Og så har I jo samtidig et stort fokus på at skabe bæredygtige produkter.”

Huset Venture Kolding er naturligvis glade for at kunne repræsentere Kolding som kreativ og bæredygtig by, og huschef Karsten Hjort-Enemark var da heller ikke i tvivl, da han blev spurgt om deltagelse:

”Vi har et virkelig godt samarbejde med Kolding Kommune, der jo gør rigtig meget for det cirkulære og bæredygtige samfund – hvilket taler lige ind i det, Huset Venture står for,” siger han.

Ved eventen var Huset Venture Kolding en del af to arrangementer. På førstedagen holdt Karsten Hjort-Enemark et kort oplæg ved begivenheden Mad og Meninger. Her fokuserede han på Huset Venture Koldings store erfaring med bæredygtighed i praksis i form af vores upcyclede designprodukter som blandt andet DEKOGLAS og BANNERBAGS.

På andendagen var det tid til at vise Huset Venture Kolding frem for en række tyske iværksættere og entreprenører samt repræsentanter for Kolding Kommune. Over en kop kaffe og lidt tapaskage fortalte Karsten Hjort-Enemark om huset til de opmærksomt lyttende gæster, der ikke mindst var imponerede over, hvor hurtigt vores RECYCLING & DESIGN var kommet til at køre.

Begejstringen blev ikke mindre, da det blev tid til at bese de upcyclede produkter. Købelysten var stor – og adskillige DEKOGLAS har nu fundet nye hjem i det tyske …