HUSET VENTURE MED I SOCIAL ENTERPRISE DAY

Hvad støtter du egentlig, når du ’køber socialt’ hos en virksomhed som Huset Venture? Det sætter Social Enterprise Day fokus på.

Huset Venture Kolding er med i Social Enterprise Day, som er en international begivenhed, der d. 16. november 2017 fejrer og sætter fokus på socialøkonomiske virksomheder. Som en del af kampagnen er de involverede virksomheder blevet bedt om, via et enkelt skilt, at vise, hvad man støtter ved at købe hos dem.

Og hvad støtter man så, når man som kommune, privatperson eller virksomhed vælger at købe hos os? Når man køber produkter og ydelser hos Huset Venture Kolding er man med til at tage et særligt socialt ansvar.

For det er de køb, der gør det muligt for os at ansætte flere fleksjobbere – og gør det muligt for os at skabe flere afklaringsforløb, der bringer udsatte borgere tættere – eller direkte ind – på arbejdsmarkedet.

Så vi vil benytte Social Enterprise Day til at sige en stor tak til alle jer, der ’køber socialt’ hos Huset Venture – eller som overvejer at gøre det. I er med til at gøre en forskel.