bæredygtighed, socialøkonomi, huset venture kolding

KVINDELIG GOLFKLUB AFHOLDT KUNDE-EVENT I HUSET VENTURE KOLDING

Kundeaften med fuld fokus på bæredygtighed.

Bæredygtighed og socialøkonomi lyder godt og vigtigt – men hvad er det nu lige for noget?

Sådan tænkte golfkvinderne fra Erritsø også, da de per tradition ville skyde den nye golfsæson i gang med et fællesarrangement, der gav samfundsmæssig mening. Og hvad var så mere oplagt end en hyggelig aften hos Huset Venture Kolding med først et spændende oplæg om socialøkonomi og dernæst lidt lækkert at spise?

Der blev lyttet til det 30 minutter lange oplæg fra Huset Venture Koldings huschef med stor interesse, hvilket de nysgerrige og gode spørgsmål vidnede om. Og ikke mindre god var den efterfølgende tapas-anretning fra Nicolai Cafe, Huset Venture Koldings faste samarbejdspartner.

Efter en rundvisning i huset var det dernæst tid for golfkvinderne til et besøg i vores nyligt startede Shop & Showroom, hvor ikke mindst lysestager af gamle vinflasker og shoppingbags lavet af omsyede cowboybukser vakte begejstring – der blev købt bæredygtige designprodukter nok til at fylde mindst en golfbag …!

Din virksomhed, organisation eller gruppe har også mulighed for at deltage i et lignende arrangement. Og er du ikke til tapas, men mere til kaffe og kage, finder vi naturligvis også ud af det.

Ring til Karsten Hjort-Enemark på tlf. 5116 4052 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige præcis jer.