huset venture kolding, bæredygtighed, upcycling, fleksjob

LEVERINGER TIL DYNAMISK NETBUTIK

Dobbelt bæredygtige varer på hylderne hos COW CONCEPT – alle produceret i Huset Venture Kolding.

Huset Venture Kolding går nye veje, når det handler om recycling og design. Vi har indgået et spændende nyt samarbejde med web-shoppen – COW CONCEPT – fra Viborg. COW CONCEPT sælger lædervarer, boligudstyr, smykker og accessories, og vi leverer produkter, som er skabt af genbrugsmaterialer – blandt andet vaser og lysestager af gamle vinflasker, tasker af genbrugsstof og opslagstavler i rustikt gammelt jern.

– I COW CONCEPT vil vi gerne være med på hele recycling-bølgen, og når vi kan sælge ting, der kvalitets- og stilmæssigt passer så godt ind i vores koncept, går alt op i en højere enhed. Vi vil gerne tage ansvar for miljøet og støtte bæredygtig produktion i vores forretning, siger Lisette Jepsen, ejer af COW CONCEPT.

Ikke nok med, at Huset Venture producerer miljømæssigt bæredygtigt i genbrugsmaterialer, så arbejder over 90 % af vores ansatte på nedsat tid på grund af enten handicap eller sygdom. Derfor er vi også socialt bæredygtige og dermed dobbelt bæredygtige.

– Vi er stolte af at kunne levere vores produkter til et spændende og fremadstormende firma som COW CONCEPT. Og det er dejligt, at webshoppen på den måde tager et miljø- og samfundsmæssigt ansvar som virksomhed, siger Inge Bak, direktør i Huset Venture.