pakkeopgaver, Pakkeri og montage i Huset Venture Kolding

NÅR VI PAKKER FOR DIG, GØR DET EN FORSKEL

Har din virksomhed overvejet at lade andre klare pakkeopgaver eller monteringsopgaver for jer? Nu kan I både slippe for bøvlet og de faste udgifter, samtidig med at I får en styrket CSR-profil og agerer bæredygtigt.

Huset Venture Kolding kan løse din opgave inden for pakkeri, montage og pick-pack, så din virksomhed kan fokusere fuldt ud på kerneopgaven, få udjævnet spidsbelastninger og få omdannet faste omkostninger til en variabel stykpris.

Vi forstår vores rolle i værdikæden, og vi leverer kvalitet til aftalt tid og til en konkurrencedygtig pris.

Derudover er Huset Venture en unik, socialøkonomisk virksomhed, der både arbejder socialt og miljømæssigt bæredygtigt. Vi skaber nemlig arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne, og vi genbruger og upcycler materialer til gavn for miljøet.

Derfor får du ikke bare løst en opgave, når du vælger os. Du tager samtidig et særligt socialt og miljømæssigt ansvar. Det er outsourcing, der gør en forskel.

Kontakt os på tlf. 87 38 20 18  eller mail kolding@husetventure.dk for en uforpligtende snak om, hvilke pakkeopgaver eller monteringsopgaver vi kan løse for dig.

Læs mere om, hvordan du, med os som samarbejdspartner, understøtter jeres CSR-indsats og arbejdet med flere af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling: https://husetventure.dk/kolding/fns-verdensmaal/